ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρηματιστήριο Αθηνών: Η ατζέντα της εβδομάδας

08:10 - 14 Μαϊ 2018 | Αναλύσεις
Χρηματιστήριο Αθηνών: Η ατζέντα της εβδομάδας
Αρκετά πλούσια είναι η ατζέντα και αυτής της εβδομάδας, η οποία αναμένεται με ενδιαφέρον μετά απ’ ότι έλαβε χώρα το περασμένο 5ήμερο με την υπόθεση της Folli Follie.

Σήμερα Δευτέρα ξεκινά η διαπραγμάτευση του εταιρικού ομολόγου της Coral, ενώ το βράδυ αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον η ανακοίνωση των εξαμηνιαίων αλλαγών των δεικτών της Morgan Stanley.

Αύριο Τρίτη 15 Μάιου παύει η διαπραγμάτευση του δικαιώματος προτίμησης για την Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας Αττικής (4 νέες για 1 παλιά + 0,3 ευρώ ανά μετοχή), ενώ η διαδικασία της συμμετοχής των μετόχων στην ΑΜΚ ολοκληρώνεται την Παρασκευή 18 Μαΐου.

Θυμίζουμε ότι το δικαίωμα στην ΑΜΚ της Attica Bank έχει δεχτεί τρομερές πιέσεις στο ταμπλό από την πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσής του, ενώ την περασμένη Παρασκευή έχασε 90,91% της αξίας του, έχοντας σχεδόν εξαϋλωθεί!

Παράλληλα, υπάρχουν και κάποιες γενικές συνελεύσεις εισηγμένων, όπου ξεχωρίζουν αυτές των Ελληνικών Πετρελαίων (Έκτακτη με βασικό θέμα την πώληση της ΔΕΣΦΑ) στις 14 Μαίου, των Πλαστικών Θράκης (15/5) και των Aegean Airlines και Intralot την Τετάρτη 16 Μαΐου. Τέλος, την ερχόμενη Παρασκευή λήγουν οι σειρές παραγώγων επί μετοχών για το μήνα Μάιο.

Τελευταία τροποποίηση στις 07:54 - 14 Μαϊ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.