ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: To «μαύρο» στο site μαρτυρά την ανεπάρκεια

08:10 - 05 Ιουν 2018 | Αναλύσεις
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: To «μαύρο» στο site μαρτυρά την ανεπάρκεια
Την ώρα που (επιτέλους) σήμερα 5 Ιουνίου θα κατατεθεί στον εισαγγελέα Εφετών η μηνυτήρια αναφορά της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για την υπόθεση της Folli Follie (καθώς χθες ολοκληρώθηκε η καθαρογράφηση), τεράστιο θέμα έχει δημιουργηθεί με το «μαύρο» που έχει πέσει στο site της Επιτροπής από την περασμένη Τρίτη!

Εδώ και οκτώ ημέρες η ιστοσελίδα της εποπτικής αρχής έχει «πέσει», καθώς «χτύπησαν» οι servers και παρ' ότι γίνονται προσπάθειες, εντούτοις η ζημιά δεν έχει αποκατασταθεί! Στην πιο δύσκολη υπόθεση των τελευταίων δεκαετιών, το site της αρμόδιας για την προστασία της αγοράς Αρχής, δεν δουλεύει!

Αυτό, σημειολογικά και ουσιαστικά, μαρτυρά ανεπάρκεια και χρεοκοπία. Ουδέποτε – στα χρόνια που εφευρέθηκε το διαδίκτυο - έχει υπάρξει αντίστοιχη πολυήμερη διακοπή της επικοινωνίας της εποπτικής αρχής με τις επιχειρήσεις, το επενδυτικό κοινό και κάθε ενδιαφερόμενο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του reporter.gr, τις πρώτες ημέρες της βλάβης είχε πέσει «μαύρο» και στην ενδοεπικοινωνία μέσα στην ίδια την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς! Δηλαδή τα στελέχη της εποπτικής αρχής δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά, μέσω e-mails κ.λπ.!

Και όλα αυτά, ενώ μαίνεται - στο βαθμό που ισχύουν οι καταγγελίες του QCM για τη Folli Follie - το μεγαλύτερο σκάνδαλο των τελευταίων δεκαετιών στην ελληνική χρηματιστηριακή αγορά!

Τελευταία τροποποίηση στις 07:58 - 05 Ιουν 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.