ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Coca Cola HBC: Διόρθωση μετά τα ιστορικά υψηλά

08:18 - 20 Ιουλ 2018 | Αναλύσεις
Coca Cola HBC: Διόρθωση μετά τα ιστορικά υψηλά
Με κεφαλαιοποίηση στα 11,5 δισ. ευρώ αποτελεί περίπου το ¼ της συνολικής αποτίμησης του ελληνικού χρηματιστηρίου και αυτό – όπως και να ‘χει – για πολλούς σημαίνει πως η μετοχή είναι υπερτιμημένη…

Ο λόγος για την Coca Cola HBC που έχει διπλάσια αποτίμηση από το δεύτερο ΟΤΕ, έναν όμιλο που θεωρείται από τους πλέον ελκυστικούς και συμπαγείς – πανευρωπαϊκά – στον κλάδο του!

Μετά τα ιστορικά υψηλά που πέτυχε την Τετάρτη η μετοχή της Coca Cola HBC όταν και έκλεισε στα 31,90 ευρώ (!!), χθες διόρθωσε σημαντικά και έδωσε εξ αρχής το σύνθημα… μαζέματος σ’ όλο το χρηματιστήριο.

Η μετοχή έφτασε να υποχωρεί έως και περίπου 3,80% στη χθεσινή συνεδρίαση, έχοντας χαμηλό ημέρας στα 30,73 ευρώ, ενώ τελικώς έκλεισε στα 30,97 ευρώ με απώλειες 2,92%, ενώ διακινήθηκε όγκος 12 χιλ. τεμαχίων.

Γενικώς έχει κάνει καλή κίνηση τελευταία, καθώς στις 14 έως τώρα συνεδριάσεις του Ιουλίου, κλείνει ανοδικά στις εννέα και πτωτικά μόλις στις πέντε. Μένει να δούμε πως θα συμπεριφερθεί σήμερα, καθώς θα είναι καταλύτης για την εικόνα του Χ.Α.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.