ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στα €10,4 θα εισαχθεί στο Χρηματιστήριο η CNL Capital

08:20 - 27 Ιουλ 2018 | Αναλύσεις
Στα €10,4 θα εισαχθεί στο Χρηματιστήριο η CNL Capital
Καλύφθηκε οριακά η δημόσια προσφορά για την εισαγωγή της CNL Capital (Εταιρεία Κεφαλαίου Επιχειρηματικών Συμμετοχών) στο ελληνικό χρηματιστήριο, καθώς διατέθηκαν συνολικά 400.000 κοινές μετοχές, ενώ η συνολική ζήτηση των επενδυτών έφτασε στις 411.067 μετοχές.

Η δημόσια προσφορά ολοκληρώθηκε χθες Πέμπτη 26 Ιουλίου ενώ η τιμή διάθεσης ορίζεται στα 10,4 ευρώ.

Η εισαγωγή των μετοχών της εταιρείας στο ταμπλό του Χ.Α. θα γίνει την προσεχή Τρίτη 31 Ιουλίου και θα είναι η πρώτη εισαγωγή εταιρείας που δεν ανήκει στον κλάδο του real estate από το καλοκαίρι του 2014, όταν είχε εισαχθεί η ΕΛ.ΤΕΧ. Άνεμος. Συντονιστής και Κύριος Ανάδοχος είναι η Merit Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ.

Θυμίζουμε πως η CNL Capital είναι η πρώτη Εταιρεία Κεφαλαίου Επιχειρηματικών Συμμετοχών (ΕΚΕΣ) στην Ελλάδα και εποπτεύεται από την Ελληνική Κεφαλαιαγοράς. Παρέχει βραχυχρόνια ρευστότητα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, μέσω επένδυσης στα ομολογιακά δάνεια που αυτές εκδίδουν, καλύπτοντας ένα κενό που υπάρχει στην αγορά στον τομέα αυτόν.

Η CNL Capital επενδύει σε Α.Ε., παρέχοντας βραχυχρόνια χρηµατοδότηση (κεφάλαιο κίνησης) έως 1 εκατ. ευρώ, µε αµοιβαία αποδεκτούς όρους, αποδεχόµενη ως εξασφαλίσεις άµεσα ρευστοποιήσιµα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας, όπως απαιτήσεις από εταιρικούς (Β2Β) πελάτες.

Ορισμένες από τις πιο αντιπροσωπευτικές συνεργασίες και χρηματοδοτήσεις που έχει κάνει έως τώρα, είναι Megasystems, ΕΠΕΞΥΛ, ΑΙΣΑΚΟΣ, Olive Media, QUALCO, Amaze κ.α.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.