ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H εντυπωσιακή ρελάνς της Motor Oil

09:21 - 05 Δεκ 2018 | Αναλύσεις
H εντυπωσιακή ρελάνς της Motor Oil
Πολύ πρόσφατα, είχαμε αναφερθεί στο reporter.gr για την τρομερή συνέπεια που έχει στο ταμπλό του Χ.Α. η μετοχή της Motor Oil, διαχρονικά και πέρα από τους πρόσφατους κλυδωνισμούς. Ασχέτως αν εγχώριοι θεσμικοί και κάποιοι άλλοι βιάστηκαν να πουλήσουν πρόσφατα, όταν ανακοινώθηκε η εξαγορά του Alpha TV, η ουσία είναι ότι μιλάμε για μια από τις πιο αξιόπιστες μετοχές του ελληνικού χρηματιστηρίου την τελευταία 20ετία.

Χθες ο τίτλος ξεχώρισε με έμφαση στον FTSE 25 κλείνοντας στα 21,10 ευρώ με άνοδο 3,12% και όγκο πάνω από 300 χιλ. τεμάχια! Επανήλθε πάνω από τα 21 ευρώ για πρώτη φορά μετά από 26 συνεδριάσεις.

Θυμίζουμε στις αρχές Οκτωβρίου η μετοχή είχε φτάσει στο υψηλό των 23,80 ευρώ, όμως λόγω των γνωστών εξελίξεων με τα ανοίγματα σε τηλεόραση και τράπεζες, στις αρχές Νοεμβρίου η μετοχή πιέστηκε έως το χαμηλό των 18 ευρώ.

Έκτοτε όμως, αργά, αθόρυβα και σταθερά έχει ισορροπήσει και επανακτήσει σημαντικό από το πρότερο χαμένο έδαφος, αποδεικνύοντας ότι είναι τέτοιο το… εκτόπισμά της, που νομοτελειακά θα «επιβληθεί» (και) στο ταμπλό. Η μετοχή ενισχύεται σε επίπεδο εξαετίας άνω του 300%, ενώ είναι από τα πλέον αξιόπιστα blue chips της αγοράς. Παράλληλα, είναι μεταξύ των δύο – τριών κορυφαίων σε μερισματική πολιτική ομίλων της αγοράς. Διαχρονικά…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.