ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θετική κινητικότητα στον όμιλο Intracom

09:23 - 13 Δεκ 2018 | Αναλύσεις
Θετική κινητικότητα στον όμιλο Intracom
Κινητικότητα τόσο σε επιχειρηματικό όσο και κυρίως σε χρηματιστηριακό επίπεδο δείχνει ο όμιλος Intracom το τελευταίο διάστημα, έχοντας βελτιώσει μερικώς την εικόνα του Χ.Α.

Ο όμιλος είχε πιεστεί τα μέγιστα λόγω της παραφιλολογίας που υπήρξε αναφορικά με την περιβόητη έκθεση του γνωστού αμερικανικού fund, που όμως καμιά σχέση – τελικώς – με ελληνική εταιρεία  δεν είχε.

Θυμίζουμε τα τεράστια αδειάσματα που έλαβαν χώρα σε Intracom Holdings και Intralot προς τα τέλη Νοεμβρίου, εν μέσω φημών και δυσμενών δοξασιών. Πλέον, στον όμιλο έχει επέλθει κάποια ηρεμία, μακριά από την τοξική φημολογία, ενώ γενικότερα υπάρχει κινητικότητα και επιχειρηματική.

Αιχμή του δόρατος, κατασκευαστικά και ενεργειακά είναι η Intracom Κατασκευές, η οποία «χτυπάει» σημαντικά projects, ενώ η μητρική παίρνει «πάνω» της τις παραχωρήσεις.

Χθες, η μετοχή της μητρικής, η Intracom Holdings κινήθηκε έντονα ανοδικά κερδίζοντας 6,98% με όγκο 104 χιλ. τεμάχια, η Intracom Κατασκευές έκλεισε στο 3,24%, ενώ η Intralot ενισχύθηκε κατά 1,40%.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.