ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Beta AXE:Πολλοί οι εγκλωβισμένοι κωδικοί πάνω από τις 750 μονάδες

08:17 - 15 Απρ 2019 | Αναλύσεις
Beta AXE:Πολλοί οι εγκλωβισμένοι κωδικοί πάνω από τις 750 μονάδες
Την άποψη ότι πλέον ο Γενικός Δείκτης έχει εισέλθει στο πιο δύσβατο πεδίο της φετινής ανοδικής κίνησης καθώς η περιοχή πάνω από τις 750 μονάδες έχει σειρά εγκλωβισμένων κεφαλαίων και μεγάλο εύρος συσσώρευσης από το κοντινό παρελθόν εκφράζει ο υπεύθυνος ανάλυσης της Beta Χρηματιστηριακή Μάνος Χατζηδάκης.

Μένει να δούμε πως θα κινηθεί η αγορά αυτή και τις επόμενες εβδομάδες, έχοντας «κάβα» και όλα αυτά τα κέρδη από το ράλι των πρώτων τριάμισι μηνών, καθώς περιθώρια αποφόρτισης υπάρχουν αρκετά…

Σ’ ό,τι αφορά τα τεχνικά δεδομένα της αγοράς, σύμφωνα με τον κ. Χατζηδάκη, «ο τεχνικός παραλληλισμός είναι αυτός του «no mans land», μια σκαμμένη ζώνη τιμών από ναρκοπέδια απωλειών και πλήθος μαχών που έχασαν οι αγοραστές το καλοκαίρι του 2018 μετά τα γεγονότα της Folli – Follie».

Σύμφωνα με τον ίδιο, βρισκόμαστε στο πιο δύσκολο και πιο απαιτητικό πεδίο αντίστασης. Έτσι, αυτή η εβδομάδα θα είναι από κάθε άποψη καθοριστική των προθέσεων των «δυνατών χεριών» της Αγοράς.

Οι ταλαντωτές είναι υπεραγορασμένοι ενώ πλέον υπάρχουν μεγάλα περιθώρια ασφαλείας από τους δείκτες τάσεις που παραμένουν αγορασμένοι σε κάθε διάστημα περιόδου. Η εβδομαδιαία εικόνα των ταλαντωτών που βρίσκεται πολύ κοντά στο όριο των υπερτιμημένων ζωνών χρήζει επισήμανσης αφού στο παρελθόν η προσέγγιση της έχει συνοδευτεί και από βραχυπρόθεσμες κινήσεις κατοχύρωσής κερδών», τονίζει ο αναλυτής.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.