ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

To νέο Δ.Σ της CRETA FARMS

08:33 - 28 Ιουν 2019 | Αναλύσεις
To νέο Δ.Σ της CRETA FARMS
Σύμφωνα με χθεσινή επιστολή αργά το βράδυ (23.00 μ.μ.) από την Creta Farms υπογραμμίζεται ότι στη πρόσφατη έκτακτη συνέλευση παρουσιάστηκαν αυτοπροσώπως οι δύο βασικοί μέτοχοι της εταιρείας κκ Εμμανουήλ Δομαζάκις και Κωνσταντίνος Δομαζάκης.

Στην έναρξη της Γενικής Συνέλευσης εκπροσωπούνταν ποσοστό 91,90% του συνόλου των μετοχών και ποσοστό 92,37% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας, καθώς τα δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε 159.749 ίδιες μετοχές αναστέλλονται.

Κατόπιν ενστάσεων μετόχων που υπεβλήθησαν στο προεδρείο αναφορικά με το κύρος και το υποστατό εντύπων εξουσιοδότησης αντιπροσώπου (ορθή και νόμιμη συμπλήρωση) κρίθηκαν ως μη νόμιμα ως προς το περιεχόμενο και την διαδικασία κοινοποίησης έντυπα εξουσιοδότησης μετόχων που εκπροσωπούν συνολικά 883.542 μετοχές.

Αυτό ήταν και το χρονικό σημείο που  ο Κ. Δομαζάκης αποχώρησε και στη Γενική Συνέλευση έλαβαν μέρος στην συζήτηση 25 μέτοχοι (αυτοπροσώπως και δια αντιπροσώπου) που εκπροσωπούσαν συνολικά 14.565.025 μετοχές, ήτοι το 46,17% του συνόλου των μετοχών και ποσοστό 46,41% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις παραπάνω αποφάσεις ψήφισε υπέρ το 51,82% των μετόχων και κατά το 48,18%. Όπως επισημαίνουν κύκλοι της εταιρείας, ακόμα και αν καταμετρούνταν οι ψήφοι που ακυρώθηκαν, θέμα για το οποίο αντέδρασε ο Κ. Δομαζάκης, το αποτέλεσμα πάλι δεν θα άλλαζε και η διαφορά θα ήταν πάνω από 0,5%.

Σε κάθε περίπτωση ορίστηκε το Δ.Σ. που αποτελείται από τα εξής μέλη:

  1. Εμμανουήλ Δομαζάκις του Στυλιανού,
  2. Πέτρος Παπαδάκης του Βασιλείου,
  3. Χρήστος Τσάλλης του Ηρακλέους,
  4. Εμμανουήλ Κοτζαμπασάκης του Γεωργίου,
  5. Πέτρος Μαραβελάκης του Ευαγγέλου,
  6. Εμμανουήλ Μαργωμένος του Γεωργίου και
  7. Νικόλαος Κοντιζάς του Λεωνίδα

Παράλληλα εκλέχθηκε και η Επιτροπή Ελέγχου που αποτελείται από τους:

  1. Χρήστο Τσάλλη του Ηρακλέους,
  2. Πέτρο Μαραβελάκη του Ευαγγέλου και
  3. Παναγιώτη Βρουστούρη του Κωνσταντίνου
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.