ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκτός ΧΑ οδηγείται και η ΕΛΤΡΑΚ

07:16 - 30 Ιουλ 2019 | Αναλύσεις
Εκτός ΧΑ οδηγείται και η ΕΛΤΡΑΚ
Η έξοδος των εισηγμένων εταιριών συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό τη φετινή χρονιά. Σειρά τώρα να αποχωρήσει από το Χρηματιστήριο είναι η ΕΛΤΡΑΚ η οποία αντιπροσωπεύει στη χώρα μας τα εκσκαπτικά μηχανήματα Caterpillar και τα ελαστικά Bridgestone.

Η βρετανική CP Holdings απέκτησε το 66% των μετοχών από τις οικογένειες Πολίτη και Κόβα και θ' ακολουθήσει δημόσια πρόταση για τον πλήρη έλεγχο της εταιρίας. 

Ο Όμιλος ΕΛΤΡΑΚ αποτελείται από τέσσερεις εταιρίες: Την ΕΛΤΡΑΚ, την ELTRAK Bulgaria, την ΕΛΑΣΤΡΑΚ και την ΕΛΤΡΕΚΚΑ.

Η ΕΛΤΡΑΚ πρωταγωνιστεί στο Ελληνικό Επιχειρηματικό Περιβάλλον από το 1982, όπου και αναλαμβάνει την επίσημη αντιπροσώπευση της Caterpillar, της οποίας η σειρά προϊόντων περιλαμβάνει τα εξής: Χωματουργικά μηχανήματα, ναυτιλιακές μηχανές, ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη, ανυψωτικά, παλετοφόρα και περονοφόρα μηχανήματα.

Παράλληλα, η ΕΛΤΡΑΚ αντιπροσωπεύει τη μάρκα Palfinger που περιλαμβάνει γερανούς, αρπάγες, πόρτες, ναυτικούς γερανούς και τηJLG με ανυψωτικές πλατφόρμες.

Τέλος, η ΕΛΤΡΑΚ διαθέτει στην ελληνική αγορά την πλήρη σειρά ανταλλακτικών για όλα τα παραπάνω καθώς αναλαμβάνει και την αντίστοιχη επισκευή. 

ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.