ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Placement και είσοδος Noval στο ΧΑ

07:14 - 10 Σεπ 2019 | Αναλύσεις
Placement και είσοδος Noval στο ΧΑ
Καταβάλλεται προσπάθεια από τη διοίκηση της Viohalco να εισαχθεί μέχρι το τέλος του 2019 στο Χρηματιστήριο Αθηνών η θυγατρική εταιρία επενδύσεων ακινήτων Noval. H είσοδος της θυγατρικής θα σημάνει και την ενίσχυση της κεφαλαιοποίησης της μητρικής με ότι αυτό σημαίνει για την έναρξη των συζητήσεων για τη πώληση ποσοστού (placement) σε ξένους θεσμικούς επενδυτές.

Με θετικούς οιωνούς έχει ξεκινήσει η φετινή χρονιά για τη Viohalco. Κύκλοι προσκείμενοι στην εισηγμένη σημειώνουν ότι η σημερινή θέση των εταιρειών του ομίλου μετά και τις επενδύσεις που έχουν υλοποιηθεί είναι τέτοια που να μπορούν να ακολουθήσουν σε όλους τους κλάδους οποιαδήποτε ανοδική τους κίνηση. Και φέτος δεν έχουμε δει μέχρι τώρα επιδείνωση του διεθνούς περιβάλλοντος.

Η Cenergy βλέπει ένα πολύ καλύτερο 2019, καθώς αναμένεται να λειτουργήσει σε πλήρη παραγωγική δυναμικότητα τόσο ο κλάδος των Σωληνουργείων Κορίνθου (όπως και πέρυσι) όσο και αυτός των καλωδίων (πέρυσι χαμηλή δυναμικότητα κυρίως στο πρώτο μισό του έτους). Αναμένεται επίσης μείωση του μέσου κόστους χρηματοδότησης και αποκλιμάκωση του καθαρού δανεισμού.

AΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.