ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χ.Α.: Η Entersoft από ΕΝ.Α. θα εισαχθεί στην Κύρια Αγορά

08:29 - 19 Σεπ 2019 | Αναλύσεις
Χ.Α.: Η Entersoft από ΕΝ.Α. θα εισαχθεί στην Κύρια Αγορά
Τη διαγραφή της εταιρείας Entersoft από την Εναλλακτική Αγορά του Χ.Α. και κατόπιν την εισαγωγή της με κανονική δημόσια εγγραφή στην Κύρια αγορά του χρηματιστηρίου, καλούνται να εγκρίνουν οι μέτοχοι της εταιρείας στην έκτακτη γενική συνέλευση που ορίστηκε για τις 9 Οκτωβρίου.

Η… μετάταξη από την Εναλλακτική στην Κύρια Αγορά του Χ.Α. είναι κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά στα χρονικά της αγοράς, οπότε μένει να δούμε πως θα ανταποκριθεί το επενδυτικό κοινό. Ασφαλώς είναι μια θετική εξέλιξη, δεδομένου ότι η Entersoft είναι μια ποιοτική εταιρεία της μικρής κεφαλαιοποίησης που δραστηριοποιείται στον ευρύτερο κλάδο της πληροφορικής και της υψηλής τεχνολογίας.

Η εταιρεία εισήχθη στην Εναλλακτική Αγορά το Μάιο του 2008 και έκτοτε έχει καταγράψει εξαιρετική πορεία ανάπτυξης, με τα δύο τρία τελευταία χρόνια να έχει διψήφια ποσοστά αύξησης πωλήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος από την εισαγωγή στην Κύρια Αγορά είναι η άντληση περίπου 3 εκατ. ευρώ, με στόχο τη χρηματοδότηση του επενδυτικού προγράμματος της επιχείρησης.

Η εταιρεία Entersoft δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη λογισμικού για επιχειρήσεις και δημιουργήθηκε το 2002 από τους ιδρυτές και βασικούς μετόχους της Computer Logic. Πλέον, έχει φτάσει να απασχολεί πάνω από 200 άτομα προσωπικό, έχει δραστηριοποίηση σε 21 χώρες, με 480 εξειδικευμένους συνεργάτες και συμβούλους και περίπου 3.500 πελάτες.

Έχει διεθνοποιημένο προφίλ, έχοντας ιδρύσει θυγατρικές σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ στην ελληνική αγορά διαθέτει την Retail Link A.E., η οποία έχει ένα εξαιρετικά πλούσιο πελατολόγιο. Η εισαγωγή της Entersoft στην Κύρια αγορά του Χ.Α. αναμένεται να γίνει μέσα στο Νοέμβριο ή το αργότερο το Δεκέμβριο του 2019.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.