ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι εκτιμούν οι αναλυτές για τα αποτελέσματα της Alpha Bank

11:29 - 19 Νοε 2019 | Αναλύσεις
Τι εκτιμούν οι αναλυτές για τα αποτελέσματα της Alpha Bank
Η Alpha Bank αναμένεται να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα για το γ’ τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης, μετά τη λήξη της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Πέραν των αποτελεσμάτων, η τράπεζα πρόκειται να ανακοινώσει το στρατηγικό σχέδιο της διοίκησης το οποίο θα περιλαμβάνει τιτλοποιήσεις κόκκινων δανείων και ομολογιακό.

Παράλληλα, οι αναλυτές εκτιμούν ότι τα καθαρά κέρδη της Alpha Bank θα ανέλθουν στα 13 εκατ. ευρώ στο τρίτο τρίμηνο.

Από την πλευρά της, η Optima Bank περιμένει καθαρά κέρδη 7 εκατ. ευρώ στο τρίτο τρίμηνο ή 94 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο έναντι 54 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο περσινό διάστημα. Όπως σημειώνει η μετοχή έπιασε την τιμή στόχο και διαπραγματεύεται 0,4TBV για το 2019 το οποίο αποτελεί discount 25% και 45% από της Εθνικής Τράπεζας και της Eurobank αντίστοιχα. Ωστόσο η μετοχή θα μπορούσε να επηρεαστεί μετά από το στρατηγικό πλάνο που θα ανακοινώσει η διοίκηση, το οποίο σύμφωνα με δημοσιεύματα περιλαμβάνει επιθετική μείωση των κόκκινων δανείων.

Οι εκτιμήσεις της Eurobank κάνουν λόγο για καθαρά κέρδη 18,4 εκατ. ευρώ και η Euroxx περιμένει κέρδη από συνεχιζόμενες δραστηριότητες 11 εκατ. ευρώ από 59 εκατ. ευρώ στο δεύτερο τρίμηνο του 2019 λόγω χαμηλότερων εσόδων από συναλλαγές και υψηλότερες απομειώσεις. Τέλος, η Beta περιμένει καθαρά κέρδη 6 εκατ. ευρώ στο τρίτο τρίμηνο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.