ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Tι ετοιμάζει ο ΟΤΕ στην Πλατεία Βικτωρίας; Κύριο

15:43 - 23 Ιαν 2020 | Αναλύσεις
Tι ετοιμάζει ο ΟΤΕ στην Πλατεία Βικτωρίας;
Αναβαθμίζεται η πλατεία Βικτωρίας, καθώς τους επόμενους μήνες θα λειτουργήσει ένα εμβληματικό κτίριο που αποτελεί επιχειρηματικό πόλο στην ευρύτερη περιοχή. Πρόκειται για το κτίριο του ΟΤΕ στην οδό Πατησίων στην πάνω πλευρά της Πλατείας Βικτωρίας.

Στο ακίνητο εκτελούνται αυτή την περίοδο εργασίες ανακατασκευής, προκειμένου να επαναλειτουργήσει ως τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών Cosmote. Με βάση τους αριθμούς, ο Όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές στην Ελλάδα. Χάρη στις επενδύσεις του που ξεπέρασαν τα 2 δισ. ευρώ την περασμένη εξαετία, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα, το COSMOTE Fiber.

Βάσει του τετραετούς επενδυτικού πλάνου που υλοποιεί ύψους 2 δισ. ευρώ, στόχος του Ομίλου ΟΤΕ είναι το FTTH να γίνει διαθέσιμο σε περισσότερα από 300.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις το 2020, φτάνοντας το 1 εκατομμύριο έως το 2022. Το δίκτυο θα καλύπτει με οπτική ίνα και εγκαταστάσεις μεγάλης κοινωνικής σημασίας, όπως πανεπιστημιακά ιδρύματα, κέντρα μεταφορών, βιομηχανικά πάρκα και δημόσια κτίρια.

ANΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.