ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απέκτησε τη μαρίνα Καλαμάτας η «Κυριακούλης Ναυτιλιακή»

11:07 - 29 Ιαν 2020 | Αναλύσεις
Απέκτησε τη μαρίνα Καλαμάτας η «Κυριακούλης Ναυτιλιακή»
Στην αγορά της μαρίνας Καλαμάτας προέβη η εταιρεία Κυριακούλης, η οποία δραστηριοποιείται στην ιστιοπλοΐα (yachting) και τη διαχείριση μαρίνων.

Σημειώνεται ότι η Κυριακούλης αρχικά κατείχε το 60% της μαρίνας. Η διοίκηση της Κυριακούλης καλείται το 2022 να διαπραγματευτεί εκ νέου τη σύμβαση επαναμίσθωσης της μαρίνας Καλαμάτας με τον Δήμο.

Πρόεδρος της εταιρείας που διαχειρίζεται την μαρίνα της Καλαμάτας ήταν και παραμένει ο κ. Σταύρος Κυριακούλης, ενώ προτεραιότητα της εταιρείας αποτελεί η μαρίνα για μια σειρά από λόγους. Η εν λόγω επένδυση της Κυριακούλης βασίζεται στο σύγχρονο οδικό δίκτυο της Καλαμάτας, στο αεροδρόμιο της πόλης που πλέον έχει γίνει διεθνές, αλλά και στην τοποθεσία της στη Νότια Ελλάδα, με άμεση πρόσβαση σε Μάνη και Νότιο Αιγαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύκλος εργασιών της εισηγμένης αναμένεται να ενισχυθεί με περίπου 600 χιλ. ευρώ. Με βάση τα οικονομικά στοιχεία του 2018, τα κέρδη της χρήσης μετά φόρων ανέρχονται σε 68.362 ευρώ. Το Διοικητικό Συμβούλιο πρότεινε το ποσό αυτό να μεταφερθεί σε χρέωση του λογαριασμού «Υπόλοιπο κερδών εις νέον» για συμψηφισμό με ζημίες προηγούμενων ετών, γεγονός που σημαίνει ότι το υπόλοιπο των ζημιών εις νέον διαμορφώνεται στο ποσό των 338.096 ευρώ.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:17 - 29 Ιαν 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.