ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χ.Α.: Πλούσια η ατζέντα της 2ης εβδομάδας του Φεβρουαρίου

09:13 - 10 Φεβ 2020 | Αναλύσεις
Χ.Α.: Πλούσια η ατζέντα της 2ης εβδομάδας του Φεβρουαρίου
Πλούσια είναι η ατζέντα της νέας εβδομάδας για την ελληνική αγορά με ανακοινώσεις αποτελεσμάτων, road show για τις ΑΕΕΑΠ (Εταιρείες Ακίνητης Περιουσίας) και πολλά άλλα που αναμένεται να προσδώσουν νέο ενδιαφέρον στην αγορά! Φυσικά, κεντρικός πυλώνας και κύριος καταλύτης θα είναι οι εξελίξεις σχετικά με τον ιό από την Κίνα, με τις αγορές απανταχού να συνεκτιμούν πλέον τις επιπτώσεις σε ολόκληρους κλάδους, όπως τουρισμό, αερομεταφορές, εφοδιαστική αλυσίδα κ.α.

Αύριο Τρίτη θα πραγματοποιηθεί το 1ο road show αφιερωμένο σε έναν μόνο κλάδο, και ειδικότερα στον κλάδο του ευρύτερου real estate και των ακινήτων, τις ΑΕΕΑΠ. Πρόκειται για το πρώτο Athex Real Estate Conference που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens Hotel, στο οποίο θα δώσουν το παρόν σχεδόν όλες οι μεγάλες εταιρείες του χώρου, εισηγμένες και μη.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι και μέλη της διοίκησης των εταιρειών Lamda Development, Alpha Αστικά Ακίνητα, Prodea Investments (πρώην Εθνική Πανγαία), Trastor ΑΕΕΑΠ, Briq Properties, Reds, Intercontinental International ΑΕΕΑΠ, ενώ από μη εισηγμένες θα είναι η Noval Property ΑΕΕΑΠ του ομίλου Viohalco, η Trade Estates ΑΕΕΑΠ του ομίλου Fourlis, καθώς και η Μπλε Κέδρος ΑΕΕΑΠ του ομίλου Co-Co Mat.

Σε μια περίοδο όπου ο κλάδος των ακινήτων βρίσκεται σε μεγάλη ανάπτυξη έχοντας «επιστρέψει» για τα καλά, η εκδήλωση για το real estate αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Επίσης, το βράδυ της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου ο MSCI θα ανακοινώσει τις μεταβολές των δεικτών αναφοράς στην τακτική τριμηνιαία αναδιάρθρωση των δεικτών, όπου θα είναι έκπληξη αν υπάρξει αλλαγή (προσθήκη ή αφαίρεση) ελληνικού ενδιαφέροντος, ενώ την Πέμπτη 13/2 ξεκινούν οι δημοσιεύσεις αποτελεσμάτων χρήσης 2019.

Πρώτη ανακοινώνει η leader Coca Cola HBC η οποία θα δημοσιεύσει τα αποτελέσματά της πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Πέμπτης. Τέλος, την ερχόμενη Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία για την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ΔΕΠΑ Υποδομών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.