ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολοκληρώνεται η εξαγορά της Forthnet από την Alter Ego

10:40 - 21 Φεβ 2020 | Αναλύσεις
Ολοκληρώνεται η εξαγορά της Forthnet από την Alter Ego
«Πυκνώνουν» οι πληροφορίες για την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Forthnet από την Alter Ego, συμφερόντων του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη εντός των επόμενων ημερών, ενδεχομένως μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Όπως έχει γράψει το Reporter, η Alter Ego αναμένεται να αποκτήσει τα δάνεια της Forthnet και θα γίνει μέτοχος μειοψηφίας της εταιρείας (με ένα ποσοστό περίπου 21%-22%) ενώ οι τράπεζες θα παραμείνουν στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας με 15%.

Παράλληλα, η Forthnet ετοιμάζεται να μπει και στις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας. Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία προετοιμάζεται όλο το προηγούμενο διάστημα για την είσοδό της στη συγκεκριμένη αγορά ως ιδεατός πάροχος (MVNO) μετά την υπογραφή σχετικής συμφωνίας με τη Vodafone. Στελέχη της εταιρείας εκτιμούν ότι κάτι τέτοιο θα καταστεί εφικτό την άνοιξη του 2020.

Στο τομέα των υπηρεσιών τέλος, στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι το επόμενο διάστημα η υπηρεσία Novaflix της Nova να λανσαριστεί σε Android TV καθώς και σε Smart TV της LG. Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπηρεσίες βρίσκονται στην φάση δοκιμών από μια μεγάλη ομάδα friendly users προκειμένου να επιβεβαιωθεί η απρόσκοπτη λειτουργία τους και σύντομα να γίνουν διαθέσιμες για το ευρύ κοινό.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:46 - 21 Φεβ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.