ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κλείνει για δύο ημέρες το μέγαρο του ΟΤΕ

10:34 - 11 Μαρ 2020 | Αναλύσεις
Κλείνει για δύο ημέρες το μέγαρο του ΟΤΕ
Σε προληπτική απολύμανση προχωράει σήμερα και αύριο ο ΟΤΕ στο μέγαρο του Οργανισμού στο Μαρούσι. Αυτό σημαίνει πως περισσότεροι από 1.000 εργαζόμενοι του ΟΤΕ θα εργαστούν από το σπίτι.

Ειδικότερα, η διοίκηση του ΟΤΕ ανακοίνωσε ότι κλείνει για δύο ημέρες τις εγκαταστάσεις στο μέγαρο με σκοπό την απολύμανση, μετά τα κρούσματα κορονοϊού που σημειώθηκαν στο γυμναστήριο Holmes και στο Αμερικανικό Κολλέγιο Deree. Σύμφωνα με την εσωτερική ανακοίνωση του Οργανισμού, η κίνηση είναι προληπτική, καθώς μέχρι και χθες Τρίτη, κανένας εργαζόμενος της επιχείρησης δεν έχει βρεθεί θετικός στον ιό.

Για το επόμενο διήμερο δηλαδή, περίπου 1.000 έως 2.000 εργαζόμενοι του ΟΤΕ θα τηλεεργαστούν. Παράλληλα, ο ΟΤΕ θα απολυμάνει προληπτικά και τις άλλες πολύ μεγάλες εγκαταστάσεις, που διαθέτει στην Παιανία και τον Κεραμεικό. Πρόκειται για κτίρια, που στεγάζουν χιλιάδες εργαζομένους σε πολλαπλές βάρδιες. Η απολύμανση των δύο αυτών κτιρίων θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Επιπλέον, ο ΟΤΕ αναφέρει ότι είναι διαθέσιμη η νέα τηλεπικοινωνιακή υποδομή (VPN) για απομακρυσμένη πρόσβαση σε εταιρικές εφαρμογές και στον εταιρικό υπολογιστή, ακόμη και όταν ο εργαζόμενος είναι εκτός γραφείου.

Τέλος, η διοίκηση του Οργανισμού τονίζει πως βρίσκεται σε ετοιμότητα για να αναλάβει και άλλα αναγκαία μέτρα σε όλες τις εγκαταστάσεις του, ανάλογα με τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στο πεδίο αντιμετώπισης του κορονοϊού.

Διαβάστε επίσης:

Ο κορονοϊός στην Ελλάδα σε αριθμούς

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.