ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προσπάθεια προσέγγισης των 650 με 680 μονάδων για τον ΓΔΧΑ

10:29 - 15 Απρ 2020 | Αναλύσεις
Προσπάθεια προσέγγισης των 650 με 680 μονάδων για τον ΓΔΧΑ
Άνοδο με όγκο συναλλαγών αρκετά χαμηλότερο των μέσων όρων 5 και 20 ημερών καταγράφηκε κατά την χθεσινή συνεδρίαση.

Ιδιαίτερη σημασία αποκτά η έξοδος στις αγορές, που σχεδιάζεται άμεσα με έκδοση 7ετούς ομολόγου, κάτω από τις τρέχουσες συνθήκες, ακόμη και αν το ποσό δεν είναι σημαντικό.

Ένα σταθεροποιητικό κλίμα στους διεθνείς μετοχικούς δείκτες ευνοεί την προσπάθεια προσέγγισης της περιοχής των 650 με 680 μονάδων για τον ΓΔΧΑ δεδομένης και της αυξημένης πιθανότητας να επανέλθουμε σταδιακά στην κανονικότητα εντός του Μαΐου, επισημαίνει ο υπεύθυνος ανάλυσης της «Λέων Δεπόλας Χρηματιστηριακή», Νίκος Καυκάς.

Για σήμερα, βαρύτητα θα δοθεί στα προς ανακοίνωση μακροοικονομικά στοιχεία, τα οποία περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, δείκτη τιμών καταναλωτή σε Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και λιανικές πωλήσεις, βιομηχανική παραγωγή Μαρτίου σε ΗΠΑ.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι ανακοινώσεις αποτελεσμάτων των μεγάλων αμερικανικών τραπεζικών ιδρυμάτων με την σκυτάλη να λαμβάνουν οι Goldman Sachs, Citigroup, Bank of America. Αξίζει να σημειώσουμε ότι προβλέψεις που ανακοίνωσαν χθες οι JP Morgan και Wells Fargo ήταν περίπου 5πλάσιες σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2019.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.