ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σαράντης: Αύξηση πωλήσεων-ρεκόρ το πρώτο τρίμηνο του 2020

09:09 - 04 Μαϊ 2020 | Αναλύσεις
Σαράντης: Αύξηση πωλήσεων-ρεκόρ το πρώτο τρίμηνο του 2020
Αύξηση πωλήσεων κατά 25% εμφάνισε το πρώτο τρίμηνο του έτους η Σαράντης.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο και CFO του ομίλου, κ. Κ. Ροζακέα, είναι «η υψηλότερη ιστορικά τα τελευταία 25 χρόνια». Ο ίδιος κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ενημέρωσης των αναλυτών ανέφερε πως το περιθώριο κέρδους EBITDA θα ξεπεράσει εκείνο του 2019 που ήταν στο 14,79%.

Η μέση αύξηση κατά 25% του τζίρου αφορά όλες τις κατηγορίες προϊόντων, πλην της επιλεκτικής λόγω του κλεισίματος των δικτύων καλλυντικών. Ωστόσο, όπως είπε, στην παρούσα φάση δεν υπάρχει «ορατότητα» για το μέλλον και την επίδοση του ομίλου στο σύνολο του 2020 δεδομένων των ειδικών συνθηκών λόγω της πανδημίας.

Σημειώνεται ότι η Γρ. Σαράντης έφτιαξε ηλεκτρονική πλατφόρμα, την scarletbeauty.gr που έχει στόχο όπως αναφέρεται να κάνει «τις πιο πολυτελείς μάρκες καλλυντικών προσιτές για κάθε καταναλωτή, δίνοντάς του την ευκαιρία να εξερευνήσει τον κόσμο της ομορφιάς χωρίς περιορισμούς».

Το scarletbeauty μάλιστα προσφέρει ειδικές προσφορές σε γνωστά brands όπως Estee Lauder, Clinique, Mac, La Mer, Tom Ford, Cartier, Bobbi Brown, Jo Malone London και άλλα.

Γιώργος Αλεξάκης

Τελευταία τροποποίηση στις 09:54 - 04 Μαϊ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.