ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Intrasoft: Ανέλαβε έργο του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου Blockchain

11:35 - 19 Μαϊ 2020 | Αναλύσεις
Η Intrasoft International ανέλαβε έργο του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου Blockchain (European Blockchain Observatory) από τη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DIGIT).

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Intrasoft, το European Blockchain Observatory δημιουργήθηκε το 2017, στοχεύοντας στη διευκόλυνση της ανάπτυξης και χρήσης εφαρμογών που χρησιμοποιούν την τεχνολογία Blockchain στην Ευρώπη, με σκοπό η Ε.Ε. να αναδειχθεί ηγέτης στον συγκεκριμένο τομέα, σε παγκόσμιο επίπεδο. Μέσα από το έργο αυτό η Intrasoft θα επεκτείνει περαιτέρω τις δραστηριότητες του Παρατηρητηρίου στον χώρο του Βlockchain.

Η εισηγμένη εταιρεία ηγείται μιας κοινοπραξίας διακεκριμένων εταιρειών στον χώρο της τεχνολογίας, που έχει στόχο την ενεργοποίηση της Ευρωπαϊκής Blockchain κοινότητας, παρέχοντας ευκαιρίες εκπαίδευσης και ενεργούς συμμετοχής στις εξελίξεις του Blockchain, σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Πρόκειται για ένα πολύπλευρο έργο που περιέχει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, από το web development και την ψηφιακή επικοινωνία μέχρι την οργάνωση της συμμετοχής όλων των ενδιαφερόμενων μελών, την εκπαίδευσή τους και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Ο Αλέξανδρος Μάνος, διευθύνων σύμβουλος της Intrasoft International, δήλωσε σχετικά:

«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε το νέο, πολύ ενδιαφέρον έργο μας με τη DIGIT, με το οποίο ενισχύεται η θέση μας στον τομέα των επικοινωνιών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Αποσκοπούμε στην παροχή εργαλείων τελευταίας τεχνολογίας προς την κοινότητα Blockchain, προκειμένου να μοιραστούμε την εμπειρία και το know-how των ανθρώπων μας στον συγκεκριμένο τομέα, βοηθώντας την Ευρωπαϊκή Ένωση να πετύχει τους στόχους της».

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.