ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε ρυθμούς… road shows επανέρχονται τράπεζες και εισηγμένες

08:05 - 26 Μαϊ 2020 | Αναλύσεις
Σε ρυθμούς… road shows επανέρχονται τράπεζες και εισηγμένες
Γεμάτο είναι το πρόγραμμα για τις τέσσερις συστημικές τράπεζες την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου, ενώ ραντεβού στα road shows δίνουν και άλλες εισηγμένες του ελληνικού χρηματιστηρίου μέσα στον Ιούνιο.

Προσαρμοσμένες στις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν λόγω κορονοϊού, τράπεζες και εισηγμένες καλούνται να συμμετάσχουν έστω και εξ αποστάσεως στις διοργανώσεις μεγάλων επενδυτικών οίκων.

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 26-27 Μαΐου με το 10ο road show για τον διεθνή χρηματοοικονομικό κλάδο της Deutsche Bank,  στο οποίο έχουν προσκληθεί οι ελληνικές συστημικές τράπεζες.

Τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα στις 28-29 Μαΐου, ακολουθεί το road show της Wood, όπου, επίσης, έχουν προσκληθεί οι Alpha Bank, Eurobank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.

Τη σκυτάλη τον Ιούνιο παίρνουν οι εισηγμένες στον κλάδο διύλισης (Ελληνικά Πετρέλαια και Motor Oil), οι οποίες θα «βρεθούν» στις 16-17 του μήνα στο EMEA Commodities virtual conference που διοργανώσει η Wood.

Τέλος, τον Ιούνιο αναμένεται να πραγματοποιηθεί και το καθιερωμένο roadshow του ελληνικού χρηματιστηρίου, Greek Investment Roadshow, χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι λεπτομέρειες για την διεξαγωγή του.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.