ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα 160 ακίνητα της Fourlis Κύριο

11:02 - 29 Μαϊ 2020 | Αναλύσεις
Τα 160 ακίνητα της Fourlis
Τo μεγάλο ζητούμενο για τη διοίκηση της Fourlis αυτήν τη περίοδο είναι η διαπραγμάτευση για την αναπροσαρμογή των ενοικίων στα 160 ακίνητα που μισθώνει ο όμιλος, πέραν του περασμένου διμήνου, για το σύνολο του 2020.

Ειδικότερα, ο όμιλος στοχεύει σε συμβάσεις ενοικίων που θα συνδέονται μόνον με τον παραγόμενο τζίρο, χωρίς μίνιμουμ αμοιβή μισθώματος. Πέραν των παραπάνω, ο όμιλος διατηρεί υψηλή ρευστότητα για την προώθηση τόσο των επενδύσεών του, όσο και για απαραίτητο κεφάλαιο κίνησης.

Οι επενδύσεις της Fourlis για το υπόλοιπο του 2020

Τον φετινό Μάρτιο ο όμιλος διέθετε ρευστότητα της τάξης των 83 εκατ. ευρώ, η οποία παρέμεινε αμετάβλητη και στο τέλος Απριλίου. Αυτή ενισχύθηκε τόσο από νέες πιστωτικές γραμμές όσο και από συμφωνίες μετάθεσης πληρωμών σε μεγάλους προμηθευτές, όπως οι Nike και Adidas.

Ταυτόχρονα επιταχύνονται επενδύσεις με έμφαση και στους δύο κλάδους δραστηριοποίησης αλλά και στην ενίσχυση της ηλεκτρονικής του παρουσίας. Ήδη λανσαρίστηκε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Athlete’s Foot, το ηλεκτρονικό κατάστημα Intersport στην Κύπρο και πριν λίγες μέρες στην Τουρκία, ενώ έως τις 15 Ιουνίου θα λανσαριστούν τα ομώνυμα e-shops σε Ρουμανία και Βουλγαρία.

ANΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.