ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Newsphone: Υπεγράφη η «Συμφωνία Μετόχων» για τον έλεγχο της εταιρείας

19:44 - 19 Ιουν 2020 | Αναλύσεις
Newsphone: Υπεγράφη η «Συμφωνία Μετόχων» για τον έλεγχο της εταιρείας
Η Newphone Hellas ανακοίνωσε ότι οι βασικοί μέτοχοι υπέγραψαν σήμερα τη Συμφωνία Μετόχων, με την οποία συμφώνησαν να συντονιστούν μεταξύ τους, ώστε να επιδιώξουν τον από κοινού έλεγχο της Εταιρίας.

Ειδικότερα, η Συμφωνία Μετόχων προβλέπει ότι για τη λήψη απόφασης από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας θα πρέπει να συναινεί το σύνολο των μελών που προτείνεται/υποδεικνύεται από όλους τους Βασικούς Μετόχους ενώ για τη λήψη απόφασης από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας δε θα πρέπει να αντιλέγει κανείς εκ των Βασικών Μετόχων.

Επιπλέον, σύμφωνα με τη Συμφωνία Μετόχων, οι Βασικοί Μέτοχοι αναλαμβάνουν να ψηφίζουν με το σύνολο των μετοχών που εκάστοτε κατέχουν (ή ελέγχουν με έμμεσο τρόπο) κατά τρόπο ώστε να υλοποιούνται οι δεσμεύσεις της Συμφωνίας Μετόχων.

Οι Βασικοί Μέτοχοι κατέχουν μετοχές και δικαιώματα ψήφου της Εταιρίας ως εξής:

osxnjgijisdfdsf

*Οι εν λόγω μετοχές κατέχονται έμμεσα από τον κ. Γεώργιο Θεοδόση – Μαλλιούρη μέσω της PULCLAIR COMPANY LTD η οποία ελέγχεται και ανήκει κατά 100% στον κ. Γεώργιο Θεοδόση – Μαλλιούρη.

** Οι εν λόγω μετοχές κατέχονται έμμεσα από τον κ. Ευστράτιο Απέργη μέσω της PANFORCE LIMITED η οποία ελέγχεται και ανήκει κατά 100% στον κ. Ευστράτιο Απέργη.

*** Ο αριθμός δικαιωμάτων ψήφου και μετοχών και το αντίστοιχο ποσοστό ως προς τους Βασικούς Μετόχους προκύπτει αφού προστεθούν τα δικαιώματα ψήφου και μετοχές των PULCLAIR COMPANY LTD και PANFORCE LIMITED.

Σύμφωνα με την τελευταία γνωστοποίηση εκάστου εκ των Βασικών Μετόχων, ο κ. Γεώργιος Θεοδόσης – Μαλλιούρης κατείχε 32.44%, ήτοι 9.097.284 μετοχές (24,92% άμεσα και 7,52%, μέσω της ελεγχόμενης εταιρίας PULCLAIR COMPANY L.T.D.), η κα. Τερέζα Θεοδόση κατείχε 10.26% άμεσα, ήτοι 2.856.833 μετοχές και ο κ. Ευστράτιος Απέργης κατείχε 5,07% άμεσα, ήτοι 1.412.300 μετοχές.

Ανακεφαλαιώνοντας, λόγω της Συμφωνίας Μετόχων, οι Βασικοί Μέτοχοι ασκούν από κοινού 15.337.102 δικαιώματα ψήφου που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 55,07% του συνόλου των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου στην Εταιρία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.