ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Lamda: Στις 15/7 ξεκινά η δημόσια προσφορά του ομολογιακού δανείου

10:46 - 08 Ιουλ 2020 | Αναλύσεις
Lamda: Στις 15/7 ξεκινά η δημόσια προσφορά του ομολογιακού δανείου
Την επόμενη Τετάρτη, 15 Ιουλίου, αναμένεται να ξεκινήσει η δημόσια προσφορά για το κοινό ομολογιακό δάνειο ύψους έως 320 εκατ. ευρώ της Lamda Development.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας, η εγγραφή των επενδυτών μέσω του ηλεκτρονικού βιβλίου προσφορών θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί της 15ης Ιουλίου και η δημόσια προσφορά θα λήξει στις 17 Ιουλίου στις 16:00. Την ίδια ημέρα θα ανακοινωθεί η πλήρωση των προϋποθέσεων της έκδοσης του ΚΟΔ, η τελική απόδοση της τιμής διάθεσης, και το επιτόκιο.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, αναλυτικά στοιχεία για την έκβαση της δημόσιας προσφοράς θα δημοσιευθούν στις 21 Ιουλίου, ενώ στις 22 Ιουλίου θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση των ομολογιών στην κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χ.Α.

Τέλος, η Lamda Development σημειώνει πως το χρονοδιάγραμμα εξαρτάται από αστάθμητους παράγοντες και ενδέχεται να μεταβληθεί.

Κατωτέρω, παρατίθεται το αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα της ολοκλήρωσης της Δημόσιας Προσφοράς του ΚΟΔ και της εισαγωγής των Ομολογιών προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χ.Α.:

zxzdjvisudufisd

Τελευταία τροποποίηση στις 10:55 - 08 Ιουλ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.