ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο έργο για την ΕΤΕπ αναλαμβάνει η Intrasoft- Τι περιλαμβάνει

11:44 - 14 Ιουλ 2020 | Αναλύσεις
Νέο έργο για την ΕΤΕπ αναλαμβάνει η Intrasoft- Τι περιλαμβάνει
Ένα νέο μεγάλο έργο για την ΕΤΕπ (Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων), με στόχο την παροχή ευρείας γκάμας υπηρεσιών πληροφορικής, ανέλαβε η INTRASOFT International.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της εισηγμένης, για τα επόμενα 4 χρόνια η INTRASOFT, σαν μέλος της κοινοπραξίας Auxilium, αναμένεται να υποστηρίξει όλο το τεχνολογικό φάσμα που χρησιμοποιεί η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων σε επίπεδο εφαρμογών και βάσεων δεδομένων. Για την εκπόνηση του έργου η INTRASOFT θα τοποθετήσει μια ομάδα εξειδικευμένων στελεχών της στις εγκαταστάσεις της ΕΤΕπ στο Λουξεμβούργο, με την ανάλογη υποστήριξη των συναδέλφων τους από τα κεντρικά τμήματα της εταιρίας. 

Ο κ. Αλέξανδρος ΜάνοςΔιευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International δήλωσε: «Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων αποτελεί έναν διαχρονικά σημαντικό πελάτη της INTRASOFT και η συνέχιση αυτής της συνεργασίας έχει τεράστια σημασία για εμάς. Η διατήρηση τέτοιων μακροχρόνιων συνεργασιών είναι ο πιο σίγουρος δρόμος για να μεγιστοποιήσουμε την αξία μας σαν εταιρία, να χτίσουμε δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους».

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) αποτελεί το μεγαλύτερο δανειοδοτικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αποτελεί το μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα στον κόσμο και έναν από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες για ενέργειες σχετικές με το περιβάλλον. Η ΕΤΕπ βοηθά την οικονομία δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και προωθώντας την ισότητα, βελτιώνοντας έτσι τη ζωή των πολιτών της ΕΕ αλλά και των ανθρώπων στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.