ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκδοση τριών ομολογιακών δανείων από την ΣΙΔΜΑ

13:31 - 05 Αυγ 2020 | Αναλύσεις
Έκδοση τριών ομολογιακών δανείων από την ΣΙΔΜΑ
Την έκδοση τριών κοινών εξασφαλισμένων ομολογιακών δανείων αναμένεται να συζητήσει η έκτακτη γενική συνέλευση της ΣΙΔΜΑ, που θα λάβει χώρα στις 31 Αυγούστου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00.

Όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη, θα συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις επί των εξής θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

  • Έκδοση κοινού εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου ύψους έως του συνολικού ποσού των Ευρώ σαράντα τεσσάρων εκατομμυρίων εξακοσίων τριάντα πέντε χιλιάδων (€44.635.000). Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας να οριστικοποιήσει τους ειδικότερους όρους του ομολογιακού δανείου σύμφωνα με το νόμο και να προβεί σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την σύναψη κάθε σχετικού εγγράφου, συμπεριλαμβανομένων των εξασφαλιστικών εγγράφων.
  • Έκδοση κοινού εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου ύψους έως του συνολικού ποσού των Ευρώ επτά εκατομμυρίων εκατόν εβδομήντα επτά χιλιάδων (€7.177.000). Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας να οριστικοποιήσει τους ειδικότερους όρους του ομολογιακού δανείου σύμφωνα με το νόμο και να προβεί σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την σύναψη κάθε σχετικού εγγράφου, συμπεριλαμβανομένων των εξασφαλιστικών εγγράφων.
  • Έκδοση κοινού εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου ύψους έως του συνολικού ποσού των Ευρώ είκοσι τεσσάρων εκατομμυρίων εννιακοσίων ογδόντα  χιλιάδων  (€24.980.000). Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας να οριστικοποιήσει τους ειδικότερους όρους του ομολογιακού δανείου σύμφωνα με το νόμο και να προβεί σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την σύναψη κάθε σχετικού εγγράφου, συμπεριλαμβανομένων των εξασφαλιστικών εγγράφων.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.