ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

MIG: Αποφάσεις την ερχόμενη εβδομάδα για εξαγορά της Singular Logic Κύριο

15:28 - 04 Σεπ 2020 | Αναλύσεις
MIG: Αποφάσεις την ερχόμενη εβδομάδα για εξαγορά της Singular Logic
«Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ληφθούν οι αποφάσεις από το Διοικητικό Συμβούλιο της Marfin Investment Group (MIG) για το πώς θα προχωρήσει η διαδικασία πώλησης της Singular Logic», δήλωσε στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της Παρασκευής, 4 Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρος του ομίλου MIG, Παναγιώτης Θρουβάλας, δηλώνοντας μη ικανοποιημένος από τον χρόνο ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων.

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τον χρονισμό των διαπραγματεύσεων. Οι συζητήσεις με τον προτιμητέο επενδυτή για τη συμφωνία πώλησης (SPA) δεν έχουν καταλήξει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης, ο κ. Θρουβάλας άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, αναφορικά με το μέλλον της Singular Logic, ενώ δεν απέκλεισε και την περίπτωση να υπάρξουν διαπραγματεύσεις με τον δεύτερο προτιμητέο επενδυτή. Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία Nexum Holdings Limited (Sky Box) είχε αναδειχτεί προτιμητέος επενδυτής στη διαδικασία.

Επιπλέον, η διοίκηση τόνισε ότι συνεχίζει να δίνει έμφαση στους δύο υπάρχοντες βασικούς στόχους του ομίλου.

  1. Στη συνέχιση της ισχυροποίησης των εταιρειών του ομίλου, η οποία έχει ξεκινήσει κατά την τελευταία τριετία.
  2. Στην αντιμετώπιση των δανειακών υποχρεώσεων της εταιρείας.

Τέλος, η σημερινή τακτική ΓΣ αποφάσισε την δραστική μείωση του υπολοίπου συσσωρευμένων ζημιών στον ισολογισμό της εταιρείας, μέσα από συμψηφισμό αποθεματικών, γεγονός που θα τη βοηθήσει στη συμμετοχή των θυγατρικών της εταιρειών σε εγχώρια και διεθνή προγράμματα, ενώ εγκρίθηκαν και όλα τα θέματα της ΓΣ.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:10 - 06 Σεπ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.