ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

34 εισηγμένες συμμετέχουν στο φετινό roadshow του Χ.Α. στο Λονδίνο Κύριο

11:05 - 14 Σεπ 2020 | Αναλύσεις
34 εισηγμένες συμμετέχουν στο φετινό roadshow του Χ.Α. στο Λονδίνο
Το φετινό 15ο roadshow των ελληνικών εισηγμένων στο Λονδίνο θα πραγματοποιηθεί στις 17-18 και 21 Σεπτεμβρίου. Έχουν δηλώσει συμμετοχή 130 διεθνή funds και έχουν ήδη προγραμματιστεί 600 κατ' ιδίαν συναντήσεις (one on one meetings) με τις 34 εισηγμένες εταιρείες.

Η φετινή εκδήλωση θα γίνει διαδικτυακά λόγω της πανδημίας. Από πλευράς κυβέρνησης θα παρέμβουν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης. Παρεμβάσεις, επίσης, θα κάνουν η πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Βασιλική Λαζαράκου και ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου του Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης.

Μέσω του Annual Greek Roadshow δίνεται η δυνατότητα σε εισηγμένες εταιρείες να πραγματοποιήσουν ατομικές συναντήσεις με ξένους θεσμικούς επενδυτές και να παρουσιάσουν την στρατηγική τους, τα επενδυτικά τους σχέδια αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξής τους. Το συνέδριο πραγματοποιείται με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού εισηγμένων εταιρειών αλλά και ξένων θεσμικών επενδυτών. 

Οι 34 εισηγμένες είναι οι εξής:

Το συνέδριο πραγματοποιείται, ενώ το Χρηματιστηρίο Αθηνών διάγει τη χειρότερη περίοδο, με την κεφαλαιοποίηση της αγοράς να έχει απωλέσει πάνω από 16 δισ. ευρώ από την αρχή του 2020.

ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις 11:08 - 14 Σεπ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.