ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: Συστήνει αγορά η Wood & Company

10:11 - 16 Σεπ 2020 | Αναλύσεις
ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: Συστήνει αγορά η Wood & Company
Αναβάθμισε τις εκτιμήσεις της για την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, η εταιρεία Wood & Company, με σημείωμα που εξέδωσε στις 15 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, η Wood & Company δίνει τιμή στόχο στα 14,80€, αυξημένη κατά 61% σε σχέση με την προηγούμενη τιμή στα 9,20€.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό σημείωμα, η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ παραμένει ελκυστική, λόγω της συνεχούς επέκτασης του χαρτοφυλακίου έργων της, της δημιουργίας ισχυρών ταμειακών ροών και της σταθερής ιστορικής της πορείας.

Παράλληλα, σύμφωνα με τη Wood & Company, η μετοχή της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ πέτυχε την καλύτερη απόδοση στο Ελληνικό Χρηματιστήριο, με ράλι άνω του 50%.

Κατά αυτό τον τρόπο η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ αναδεικνύεται ως μία από τις κορυφαίες επενδυτικές επιλογές, δεδομένης της αμυντικής φύσης της επιχείρησης.

Σε σχέση με τη σύσταση της Wood & Company, διατηρείται η σύσταση ΑΓΟΡΑΣ, για επενδυτές που αναζητούν έκθεση στην Ελλάδα με μακροπρόθεσμο επενδυτικό ορίζοντα.

Σημειώνεται πως μέχρι το τέλος του 2020, η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ θα έχει εγκατεστημένη ισχύ 1,37 GW σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με επιπλέον 550MW να βρίσκονται σε κατασκευή.

"Η διοίκηση της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ανέβασε πρόσφατα τον πενταετή στόχο της Εταιρείας κατά 800 MW στα 2,8 GW. Παρά το γεγονός ότι είναι ένας φιλόδοξος στόχος, πιστεύουμε ότι η Εταιρεία έχει την κατάλληλη εμπειρία για να αναπτύξει το χαρτοφυλάκιό της επιθετικά", καταλήγει το σημείωμα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.