ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΕΗ: Αλλάζει το logo και λανσάρει νέα εμπορική πολιτική Κύριο

10:04 - 05 Οκτ 2020 | Αναλύσεις
ΔΕΗ: Αλλάζει το logo και λανσάρει νέα εμπορική πολιτική
Τη νέα εποχή, στην οποία εισέρχεται η ΔΕΗ, επισφραγίζει η σημερινή διαδικτυακή εκδήλωση (19:30), όπου θα παρουσιαστεί το νέο λογότυπο της επιχείρησης και το πλάνο επιχειρησιακής λειτουργίας για τη συνέχεια.

Η ΔΕΗ χαρακτηρίζει την εκδήλωση ως ορόσημο, γεγονός που αποδεικνύει την εξέχουσα σημασία της, κάτι που μαρτυρά και η δεδομένη παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη.

Η είσοδος στη νέα εποχή φαίνεται πως θα σηματοδοτηθεί με νέο λογότυπο, καθώς το ιστορικό σήμα της ΔΕΗ με ιστορία πάνω από 70 χρόνια «ξηλώθηκε» από τα κεντρικά γραφεία της Χαλκοκονδύλη και όπως όλα δείχνουν θα αντικατασταθεί από το καινούριο.

Τις τελευταίες ημέρες, η επικοινωνιακή καμπάνια της ΔΕΗ καλεί τον κόσμο να «συντονιστεί με το μέλλον» και αυτό ισοδυναμεί ουσιαστικά με την παρουσίαση ενός πλάνου, το οποίο αφήνει πίσω τη λιγνιτική εποχή και φέρει στο επίκεντρο τον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Το πλάνο προβλέπει, παράλληλα, την παροχή νέων υπηρεσιών, όπως για παράδειγμα, υπηρεσίες που σχετίζονται με την επισκευή και συντήρηση ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων και βέβαια υπηρεσίες εξοικονόμησης ενέργειας.

Ο μετασχηματισμός της επιχείρησης συνδέεται και με μία νέα εμπορική πολιτική, με το λανσάρισμα νέων προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και την αξιοποίηση των νέων ψηφιακών τεχνολογιών για καλύτερη επικοινωνία με τους πελάτες και για την βελτίωση της εξυπηρέτησής τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:13 - 05 Οκτ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.