ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα προγράμματα ελίν electricon & ελίν aerion από την ΕΛΙΝΟΙΛ

13:07 - 02 Νοε 2020 | Αναλύσεις
Νέα προγράμματα ελίν electricon & ελίν aerion από την ΕΛΙΝΟΙΛ
Η ΕΛΙΝΟΙΛ από την ίδρυση της, το 1954, καλύπτει με αποτελεσματικότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα τις ενεργειακές ανάγκες χιλιάδων Ελλήνων. Σήμερα, αποτελεί πλέον έναν ολοκληρωμένο ενεργειακό όμιλο έχοντας εισέλθει δυναμικά στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας και του φυσικού αερίου.

Αυτά αναφέρει με ανακοίνωσή της η ΕΛΙΝΟΙΛ και προσθέτει τα ακόλουθα:

Σε μια αγορά που αλλάζει και εξελίσσεται διαρκώς, η ΕΛΙΝΟΙΛ βρίσκεται ένα βήμα μπροστά, με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Με τη συνέπεια, τη διαφάνεια και την αξιοπιστία που διακρίνουν κάθε μας δραστηριότητα σχεδιάσαμε μια νέα εμπορική προσέγγιση, ακόμα πιο ανταγωνιστική που έχει ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων ενεργειακών λύσεων για κάθε σπίτι και επιχείρηση.

Σήμερα ανακοινώνουμε τα νέα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου –ελίν electricon & ελίν aerion- με κεντρικούς άξονες, στην πλειονότητα τους, τις ανταγωνιστικότερες χρεώσεις στην αγορά και την μη δέσμευση του καταναλωτή από το συμβόλαιο.

Τα προγράμματα αυτά, αναπτύχθηκαν με δύο βασικά κριτήρια: τις διαφορετικές ενεργειακές ανάγκες των πελατών και τις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις και συνήθειες.

Τα νέα μας προγράμματα, στηρίζονται στην απόλυτη διαφάνεια και προσφέρουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία τη δυνατότητα στον κάθε πελάτη να αλλάξει, όποτε επιθυμεί, το πρόγραμμά του, πάντα με τη δική μας καθοδήγηση, χωρίς ρήτρα αποχώρησης. Βασικό μας μέλημα είναι ο κάθε πελάτης να απολαμβάνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και εξυπηρέτηση.

Επιπλέον, ο πελάτης της ΕΛΙΝΟΙΛ, επιλέγοντας ένα από τα προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος ή φυσικού αερίου, θα έχει πολλαπλά οφέλη, αφού θα τον επιβραβεύουμε κάθε μήνα με 200 πόντους στο πρόγραμμα «ελίν up επιβράβευση» που θα μπορεί να εξαργυρώνει στα πρατήρια της εταιρίας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛΙΝΟΙΛ, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: FacebookInstagram και LinkedIn.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.