ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο 84,49% αυξήθηκε το ποσοστό του ΟΠΑΠ στην Stoiximan

18:48 - 19 Νοε 2020 | Αναλύσεις
Στο 84,49% αυξήθηκε το ποσοστό του ΟΠΑΠ στην Stoiximan
H ΟΠΑΠ ΑΕ ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η 100 % θυγατρική της εταιρεία, OPAP Investment, απέκτησε εχθές Τετάρτη το προσυμφωνηθέν πρόσθετο έμμεσο μερίδιο 15,48% στην επιχειρηματική δραστηριότητα του Ομίλου Stoiximan σε Ελλάδα και Κύπρο (SMGC), η οποία διεξάγεται από την εταιρεία Kaizen Gaming International, έναντι συνολικού ανταλλάγματος ποσού 43,3 εκ. ευρώ πλέον αναλογούντων καθαρών ταμειακών διαθεσίμων.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με την εισηγμένη, η OPAP Investment θα καταβάλλει για τα έτη 2020 και 2021 earnouts, υπό τον όρο επίτευξης των κριτηρίων απόδοσης που έχουν οριστεί για την SMGC.

Μετά από την ολοκλήρωση της προαναφερθείσας συναλλαγής, η ΟΠΑΠ συμμετέχει συνδυαστικά με ποσοστό 84,49% στην SMGC, ενώ διατηρεί ποσοστό συμμετοχής 36,75% στην επιχειρηματική δραστηριότητα της Kaizen Gaming International εκτός Ελλάδος και Κύπρου, η οποία διεξάγεται υπό την επωνυμία «Betano».

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η OPAP Investment θα προβεί στην απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου επί της SMGC, άμα τη λήψη των απαιτούμενων εγκρίσεων από τις ρυθμιστικές αρχές και αρχές ανταγωνισμού.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.