ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ICAP: Αξιολόγηση «Β» με αρνητικό outlook για την B&F Ενδυμάτων

14:03 - 01 Δεκ 2020 | Αναλύσεις
ICAP: Αξιολόγηση «Β» με αρνητικό outlook για την B&F Ενδυμάτων
Η B&F Ενδυμάτων, βάση των συμβατικών της υποχρεώσεων που απορρέουν από το 27.06.2018 Πρόγραμμα Εκδόσεως Κοινού Ομολογιακού Δανείου ποσού €25.000.000, ανακοίνωσε ότι η επαναξιολόγηση της πιστοληπτικής της ικανότητας από την «ICAP A.E.» την κατέταξε εκ νέου στη διαβάθμιση B (διατήρηση).

Επιπλέον στην εταιρεία προστέθηκε αρνητική τάση (negative Outlook) για τους επόμενους 4 μήνες, προκειμένου στο τέλος του παραπάνω διαστήματος να επαναξιολογηθεί με νεότερα δεδομένα και στοιχεία σχετικά με την πορεία και τις επιπτώσεις της επιδημίας του COVID-19 και των εξελίξεων που προκύπτουν τόσο στον κλάδο δραστηριότητάς της όσο και εν γένει στην ελληνική, ευρωπαϊκή και παγκόσμια οικονομία.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εισηγμένης, η διαβάθμιση Β υποδηλώνει χαμηλό πιστωτικό κίνδυνο και αποδίδεται σε επιχειρήσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεαστούν αλλά σε µικρό βαθµό από δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες και επομένως η πιστοληπτική τους ικανότητα παραμένει σχετικά σταθερή.

Οι επιχειρήσεις µε διαβάθμιση Β χαρακτηρίζονται από τα ικανοποιητικά οικονομικά αποτελέσματα τους, τη σταθερή πορεία και την ικανοποιητική θέση τους στην αγορά, καταλήγει η ανακοίνωση.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:04 - 01 Δεκ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.