ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Folli Follie: Οι ομολογιούχοι είπαν το «ναι» στο αίτημα εξυγίανσης

20:38 - 09 Δεκ 2020 | Αναλύσεις
Οι ομολογιούχοι της Folli Follie άναψαν το "πράσινο" φως στο αίτημα εξυγίανσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Ειδικότερα, στη γενική συνέλευση των ομολογιούχων ελήφθη η απαιτούμενη πλειοψηφία των 2/3 από τους κατόχους των Eurobond των 249 εκατ. ευρώ αλλά και του 51% των Swissbonds των 150 εκατ. ευρώ.

«Κατόπιν της υπερψήφισης των Αποφάσεων, η Εταιρεία θα εργαστεί πλέον για την οριστικοποίηση των Σημαντικών Εγγράφων και για την εφαρμογή της Συναλλαγής Αναδιάρθρωσης, κατά τα περιγραφόμενα στο Υπόμνημα Πρόσκλησης σε Συναίνεση. Η Εταιρεία σκοπεύει να υποβάλει την αίτηση στο Πτωχευτικό Δικαστήριο βάσει της διαδικασίας εξυγίανσης σύμφωνα με τα άρθρα 106β και 106δ του Πτωχευτικού Κώδικα την (ή περί την) 16η Δεκεμβρίου 2020», σημειώνει η διοίκηση.

Σε ό,τι αφορά την ενδιάμεση χρηματοδότηση η Folli Follie γνωστοποιεί ότι εκπροσωπούντες 19,25% του χρέους έχουν επιλέξει να συμμετάσχουν στην Ενδιάμεση Χρηματοδότηση. Όπως περιγράφεται στο Υπόμνημα Πρόσκλησης σε Συναίνεση, οι Πιστωτές θα λάβουν την αναλογία τους επί του Μεριδίου Πιστωτών (ήτοι μέχρι 15% του συνολικού ποσού κεφαλαίου της Ενδιάμεσης Χρηματοδότησης), η οποία (αναλογία) αντιστοιχεί στο μερίδιό τους στο ποσό κεφαλαίου και Δεδουλευμένων Τόκων του Χρέους κατά την Προθεσμία Προσφοράς Ενδιάμεσης Χρηματοδότησης – εν συγκρίσει με το συνολικό ποσό κεφαλαίου και Δεδουλευμένων Τόκων του Χρέους.

Δείτε τις σχετικές ανακοινώσεις για την πρόσκληση σε συναίνεση προς τους κατόχους των Swissbonds και Eurobonds ΕΔΩ και ΕΔΩ

Τελευταία τροποποίηση στις 20:45 - 09 Δεκ 2020
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.