ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κανονικά η ΕΓΣ της Ελλάκτωρ-Απέσυρε τα ασφαλιστικά μέτρα η Invesco

11:14 - 27 Ιαν 2021 | Αναλύσεις
Κανονικά η ΕΓΣ της Ελλάκτωρ-Απέσυρε τα ασφαλιστικά μέτρα η Invesco
Κανονικά αναμένεται να πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση (ΕΓΣ) της Ελλάκτωρ, που είναι προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη (27/1) στις 11:00 το πρωί.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της Ελλάκτωρ αναφέρει ότι η σημερινή Γενική Συνέλευση πρέπει να πραγματοποιηθεί, για να ληφθεί απόφαση επί του κρίσιμου θέματος της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου που προτείνει 

Ειδικότερα, η ανακοίνωση του ΔΣ του Ομίλου αναφέρει τα ακόλουθα: 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΛΑΚΤΩΡ είχε συγκαλέσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τις 7.1.2021, με θέμα την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου.

Όπως είναι γνωστό, η ως άνω Γενική Συνέλευση αναβλήθηκε για τις 27.1.2021.

Το Διοικητικό Συμβούλιο πιστεύει ότι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου είναι αναγκαία, ως εκ τούτου θεωρεί ότι δεν πρέπει να υπάρξει άλλη αναβολή στην λήψη της σχετικής απόφασης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο υποστηρίζει ότι η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου είναι αναγκαία και ως εκ τούτου η σημερινή έκτακτη Γενική Συνέλευση πρέπει να πραγματοποιηθεί για να την εγκρίνει.

Η Διοίκηση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. ενημερώνει τους μετόχους της ότι η εταιρεία INVESCO FINANCE S.A., απέσυρε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, με την οποία ζητούσε την αναβολή της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας.

Κατόπιν τούτου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11:00 π.μ., όπως είχε προγραμματισθεί.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.