ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Reggeborgh: Αποχωρεί από τον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

10:33 - 11 Μαρ 2021 | Αναλύσεις
Reggeborgh: Αποχωρεί από τον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
Η Reggeborgh Invest ανακοίνωσε ότι μετά από μία επιτυχημένη και προσοδοφόρα επενδυτική παρουσία στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. έχει συμφωνήσει να προχωρήσει σε αποεπένδυση από την εταιρεία.

Η Reggeborgh Invest θα προχωρήσει στις σχετικές, λεπτομερείς ενημερώσεις μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τη σταδιακή μείωση του ποσοστού συμμετοχής της στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε., που σήμερα ανέρχεται σε 28,181%.

Η Reggeborgh Invest θα διατηρήσει και θα ενισχύσει τις λοιπές επενδύσεις της στην Ελλάδα γιατί πιστεύει βαθύτατα στο μέλλον της ελληνικής οικονομίας και της χώρας.

Όπως έγραψε χθες το Reporter, σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της κυρίας Μαριάννας Λάτση με τους Ολλανδούς για την απόκτηση ποσοστού της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρείας.

Σύμφωνα με ίδιες πληροφορίες, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μεταξύ της κυρίας Λάτση και της Reggeborgh βρίσκεται και ο πρόεδρος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, κ. Γιώργος Περιστέρης, ο οποίος φέρεται να σκοπεύει να αποκτήσει ποσοστό από το προς πώληση πακέτο μετοχών εκ μέρους της Reggeborgh. Η συγκεκριμένη εξέλιξη ισχυροποιεί, κατά τις ίδιες πηγές, τη θέση της διοίκησης του κ. Περιστέρη.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 10:42 - 11 Μαρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.