ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Trastor: Διανομή μερίσματος 0,01€/μετοχή

19:56 - 21 Απρ 2021 | Αναλύσεις
Trastor: Διανομή μερίσματος 0,01€/μετοχή
Η Trastor Α.Ε.Ε.Α.Π. ανακοίνωσε ότι η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της αποφάσισε σήμερα τη διανομή μερίσματος ποσού €0,01 ανά μετοχή από τα κέρδη χρήσης του 2020 καθώς και προηγούμενων χρήσεων.

Ως ημερομηνία έναρξης καταβολής του μερίσματος ορίζεται η Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021. Η καταβολή του μερίσματος, θα πραγματοποιηθεί από την πληρώτρια Τράπεζα «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.» μέσω των χειριστών των λογαριασμών αξιών στο Σ.Α.Τ. ως εξής:

1. Μέσω των Συμμετεχόντων των δικαιούχων στο Σ.Α.Τ. (Τράπεζες και Χρηματιστηριακές εταιρείες), σύμφωνα με τα ισχύοντα στον Κανονισμό Λειτουργίας της ΕΛ.Κ.Α.Τ. και τις σχετικές αποφάσεις της.

2. Ειδικά στις περιπτώσεις πληρωμής μερίσματος σε κληρονόμους θανόντων δικαιούχων των οποίων οι τίτλοι τηρούνται στον Ειδικό Λογαριασμό της Μερίδας τους στο Σ.Α.Τ., υπό το χειρισμό της ATHEXCSD, η διαδικασία πληρωμής του μερίσματος θα διενεργείται μετά την ολοκλήρωση της νομιμοποίησης των κληρονόμων, μέσω του δικτύου της «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.» για πέντε (5) έτη από την ημερομηνία καταβολής (δηλαδή έως την 03η Ιουνίου 2026).

Παράλληλα, οι μέτοχοι ενέκριναν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά €36.645,50 μέσω ισόποσης κεφαλαιοποίησης του διανεμητού αποθεματικού της Εταιρίας υπό τον τίτλο "Αποθεματικό προγραμμάτων παροχής κινήτρων και την έκδοση 73.291 νέων, κοινών, ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας €0,50 η καθεμία, προκειμένου να διατεθούν δωρεάν στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας.

Η κεφαλαιοποίηση του αποθεματικού αυτού θα πραγματοποιηθεί εντός τεσσάρων (4) μηνών από την καταχώρηση της απόφασης της Γ.Σ.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:56 - 21 Απρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.