ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Attica Bank: Έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων-H μετοχή επανήλθε σε διαπραγμάτευση

14:04 - 10 Μαϊ 2021 | Αναλύσεις
Attica Bank: Έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων-H μετοχή επανήλθε σε διαπραγμάτευση
Η Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία, δημοσίευσε κατά τον νόμο σήμερα (10/5) το πρωί τις ετήσιες ατομικές και οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2020, μετά από την ολοκλήρωση του ελέγχου και των εσωτερικών διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας της ελεγκτικής εταιρείας KPMG και την παράδοση της προβλεπόμενης έκθεσης των ορκωτών ελεγκτών για τη χρήση αυτή.

Με την εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνεται ότι η Attica Bank:

  • Έγκαιρα ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα την 28η Απριλίου 2021, τηρώντας τις σχετικές προθεσμίες.
  • Οι οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2020, που αναρτήθηκαν σήμερα, μετά την έκθεση ελέγχου της KPMG, είναι απολύτως συνεπείς με το Δελτίο Αποτελεσμάτων που δημοσιεύθηκε την 28η/4/2021.
  • Η καθυστέρηση προέκυψε λόγω των ενισχυμένων εσωτερικών διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας της KPMG, οι οποίες ακολουθούνται από τους Διεθνείς Ελεγκτικούς Οίκους. Επισημαίνεται ότι, οι παρατηρήσεις και οι προτάσεις των ορκωτών ελεγκτών έγιναν εξ’ αρχής αποδεκτές από την Τράπεζα και ενσωματώθηκαν στις οικονομικές καταστάσεις, ενώ δεν γνωστοποιήθηκε καμία επιφύλαξη των ορκωτών ελεγκτών ως προς τα οικονομικά μεγέθη, όπως ρητά αναφερόταν στην ανακοίνωση της τράπεζας την 6η/5/2021.

H μετοχή της Attica Bank επανήλθε σε διαπραγμάτευση στο ταμπλό του Χρηματιστηρίου Αθηνών και η Τράπεζα συνεχίζει απρόσκοπτα την υλοποίηση του τριετούς επιχειρηματικού της πλάνου συνεργαζόμενη πάντα με τις εποπτικές αρχές και εφαρμόζοντας αντίστοιχες βέλτιστες διεθνείς πρακτικές.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.