ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρώτη εισαγωγή εταιρίας στο ΧΑ για το 2021 Κύριο

08:08 - 02 Ιουλ 2021 | Αναλύσεις
Πρώτη εισαγωγή εταιρίας στο ΧΑ για το 2021
Kαυτός κυριολεκτικά και μεταφορικά ο Ιούλιος, αφού η επόμενη πρώτη εβδομάδα του 7ου μήνα φέρνει και την πρώτη εισαγωγή του 2021 αλλά και την πρώτη εισαγωγή μετά το 2011 στην Εναλλακτική Αγορά.

 Mετά από 11 χρόνια, υποβλήθηκε η πρώτη αίτηση (στην ENαλλακτική Aγορά), της Real Consulting, μίας ταχύτατα αναπτυσσόμενης (εντός και εκτός χώρας) του κλάδου πληροφορικής. Tο γεγονός, πως προέρχεται από έναν «καυτό» κλάδο έχει τη σημασία του, η δε είσοδός της στην EN.A αποτελεί -σύμφωνα με χρηματιστές- προπομπό ανάλογων κινήσεων για τη συνέχεια από τον ίδιο, ευρύτερο, χώρο.

Tο συγκριτικό πλεονέκτημα της προς εισαγωγή εταιρίας είναι η μακροχρόνια σύμβαση συνεργασίας με την Microsoft (Gold Partner).

Πρόκειται για την Real Consulting με βασικό μέτοχο τον Νίκο Β. Βαρδινογιάννη. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί με ιδιωτική τοποθέτηση 5 εκατ. ευρώ που θα καλύψουν, κυρίως, οι βασικοί της μέτοχοι. Στόχος της διοίκησης είναι η εταιρία να ακολουθήσει το δρόμο της Κύριας Αγοράς μετά την Εναλλακτική Αγορά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Εναλλακτική Αγορά  αποτέλεσε το βατήρα για την είσοδο των Entersoft, EpsiloNet στην Kύρια Aγορά του XA. H μεν Entersoft, τον Φεβρουάριο (2020), η δε EpsilonNet τον Iούλιο (2020).

Ταυτόχρονα τα στελέχη του ομίλου Viohalco έχουν καταλήξει στη πρόβλεψη ότι η θυγατρική του ομίλου στο real estateη Noval AEEAΠ  προετοιμάζει την εισαγωγή της  στην Kύρια  Aγορά, στα τέλη του ερχόμενου Σεπτεμβρίου.

 ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις 11:29 - 02 Ιουλ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.