ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΓΔΧΑ: Αναμένεται να συνεχιστούν οι διακυμάνσεις βραχυπρόθεσμα

09:15 - 15 Ιουλ 2021 | Αναλύσεις
ΓΔΧΑ: Αναμένεται να συνεχιστούν οι διακυμάνσεις βραχυπρόθεσμα
Μικτή ήταν η εικόνα των διεθνών αγορών στο εξωτερικό, ενώ το ίδιο σταθεροποιητικά κινήθηκε και ο ΓΔΧΑ, παρόλο που ο τραπεζικός δείκτης ήταν καθόλη την διάρκεια της συνεδρίασης σε αρνητικό έδαφος. Καμία ουσιαστική διαφορά δεν μας οδηγεί σε προσαρμογή της επενδυτικής μας στρατηγικής, ενώ αναμένουμε να συνεχιστούν οι διακυμάνσεις βραχυπρόθεσμα πιθανότατα σε μεγαλύτερη κλίμακα.

Αυτό αναφέρει αρχικά ο υπεύθυνος ανάλυσης της Depolas Investment Services, Νίκος Καυκάς, και συμπληρώνει:

Η καταγραφή υψηλότερων επιπέδων για τον ΓΔΧΑ θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από την πορεία των διεθνών αγορών, αλλά και την επαναφορά της ανοδικής πορεία του τραπεζικού δείκτη πάνω από την περιοχή των 580 μονάδων στο εσωτερικό. Βαρύτητα θα δοθεί το επόμενο διάστημα στα νέα δεδομένα των κρουσμάτων και εισαγωγών από το μέτωπο της πανδημίας στη χώρα μας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα χθεσινά στοιχεία για το ΑΕΠ της Κίνας ήταν ευθυγραμμισμένα με τις εκτιμήσεις.. Η σημερινή ατζέντα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα επικαιροποιημένα στοιχεία από την αγορά εργασίας των ΗΠΑ, καθώς και τους δείκτες μεταποίησης (Empire) επιχειρηματικού κλίματος (Phily FED) Ιουλίου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.