ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρηματιστήριο: Αναμένουμε αύξηση των διακυμάνσεων το επόμενο διάστημα

09:17 - 22 Σεπ 2021 | Αναλύσεις
Χρηματιστήριο: Αναμένουμε αύξηση των διακυμάνσεων το επόμενο διάστημα
Μάζεψαν μερικώς τις απώλειές τους τα Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια χθες, ενώ σε θετικό έδαφος έκλεισε και ο ΓΔΧΑ με νέα αύξηση της συναλλακτικής δραστηριότητας. Δεν περιμένουμε σημαντική διαφοροποίηση και σήμερα καθώς η παγκόσμια επενδυτική κοινότητα θα επικεντρωθεί στα πιθανά νέα που θα βγάλει η συνεδρίαση της FED αργά το βράδυ, σχετικά με το χρονοδιάγραμμα του ‘’tapering’’ και τις εκτιμήσεις για τον πληθωρισμό.

Αυτό αναφέρει αρχικά ο υπεύθυνος ανάλυσης της Depolas Investment Services, Νίκος Καυκάς, και στη συνέχεια προσθέτει:

Παράλληλα, υπάρχουν επίσημες αλλά όχι ξεκάθαρες ανακοινώσεις σχετικά με την διευθέτηση των (λήξη προθεσμίας Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου) έντοκων υποχρεώσεων της Evergrande, οι οποίες ενδεχομένως να χαλαρώσουν τις ανησυχίες προς το παρόν.

Στο εσωτερικό, παραμένουν στο επίκεντρο τα εταιρικά αποτελέσματα, αλλά σημειώνουμε ότι οι εξελίξεις σε μεταφορικό και ενεργειακό κόστος, εφοδιαστική αλυσίδα, καθώς επίσης και στο μέτωπο της μετάλλαξης Δέλτα θα κυριαρχήσουν το επόμενο διάστημα. Κατ’ επέκταση αναμένουμε αύξηση των διακυμάνσεων το επόμενο διάστημα κατά την διάρκεια των οποίων πιθανότατα να εμφανιστούν ευκαιρίες ενδυνάμωση των θέσεων μας σε επιλεγμένους τίτλους. Σήμερα, το απόγευμα, ανακοινώνει Ά εξάμηνο 2021 η Cenergy. Από πλευράς μάκρο βαρύτητα θα δοθεί στην καταναλωτική εμπιστοσύνη Σεπτεμβρίου της Ευρωζώνης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.