ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεν εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις 2019 της Folli Follie

13:52 - 05 Οκτ 2021 | Αναλύσεις
Οι απαντήσεις που έδωσε ο Γεώργιος Σάμιος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου FF Group, στα ερωτήματα που είχε θέσει ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος ήδη από τη γενική συνέλευση της 10ης Σεπτεμβρίου, δεν ικανοποίησαν τους δικηγόρους του. Ετσι η γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε με απαρτία 54,49% δεν ενέκρινε το βασικό θέμα για το οποίο συνεκλήθη.

Ειδικότερα, ο κ. Σάμιος αναφέρθηκε στην αρχή της συνεχιζόμενης δραστηριότητας στις οικονομικές καταστάσεις, που θα επιβεβαιωθεί όπως είπε από την πορεία της FF Group προς την εξυγίανση. Σχετικά με την επιφύλαξη των ορκωτών περί αξιόπιστου συστήματος χρηματοοικονομικής πληροφόρησης, o κ. Σάμιος παραδέχθηκε ότι πολλά συστήματα αδυνατούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους και ήδη η εταιρεία έχει συμφωνήσει την ανάπτυξη σύγχρονου και αξιόπιστου συστήματος ERP, έχοντας μεριμνήσει για τη σημαντική επένδυση που απαιτείται.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης, Αν. Καθηγητής Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ και πληρεξούσιος δικηγόρος του Δημήτρη Κουτσολιούτσου, ανέφερε ότι γίνεται προσπάθεια της σημερινής διοίκησης να αποφύγει την ευθύνη να συντάξει τις οικονομικές καταστάσεις με βάση τα όσα ορίζει ο νόμος. Ως εκ τούτου, ο εντολέας του καταψήφισε.

Η διοίκηση της εταιρείας πάντως εκτιμά ότι η πορεία της εταιρείας για εξυγίανση δεν παρεμποδίζεται. Εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί η σύγκληση γενικής συνέλευσης, με τη συμμετοχή ειδικού εντολοδόχου για την έγκριση της συμφωνίας εξυγίανσης.

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.