ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Trade Estates ΑΕΕΑΠ: Νέος CEO ο Δημήτρης Παπούλης

11:28 - 22 Σεπ 2022 | Αναλύσεις
Trade Estates ΑΕΕΑΠ: Νέος CEO ο Δημήτρης Παπούλης
H Trade Estates ΑΕΕΑΠ, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου που διενεργήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου προχώρησε στην έγκριση της ανάληψης της θέσης του CEO από τον κ. Δημήτριο Παπούλη, θέση την οποία κατείχε μέχρι σήμερα ο Προέδρος της εταιρείας κ. Βασίλης Φουρλής. Παράλληλα, όρισε τον κ. Ευτύχη Βασιλάκη ως μη Εκτελεστικό Μέλος του ΔΣ σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Απόστολου Πεταλά.

Ο κ. Δημήτρης Παπούλης, μαζί με τα νέα του καθήκοντα, θα διατηρήσει τη θέση του Πρόεδρου της Επενδυτικής Επιτροπής, θέση την οποία κατείχε από την ίδρυση της εταιρείας. Πρόκειται για στέλεχος με επιτυχημένη σταδιοδρομία και πολυετή εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές θέσεις στον κλάδο του λιανικού εμπορίου και των εμπορικών αναπτύξεων.

Από το 2015 κατείχε την θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου στην εταιρεία South Sofia Ring Mall EOOD. Στο παρελθόν είχε διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος των εταιρειών Marinopoulos Coffee Company SA/Starbucks καθώς και της Μαρινόπουλος Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΑΕ/GAP ενώ κατείχε ανώτατες διευθυντικές θέσεις σε σημαντικές εμπορικές εταιρείες. Κατέχει προπτυχιακό τίτλο σπουδών BA στα Οικονομικά και στις Επιχειρήσεις από το Macalester College, MN, USA (1988) και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MSc in Economics από το London School of Economics (1989), καθώς και Executive Education Diploma στο Real Estate Management από το Harvard Business School (2019).

Παράλληλα, στο πλαίσιο της συμμετοχής της AUTOHELLAS ΑΤEΕ στο μετοχικό κεφάλαιο της Trade Estates ΑΕΕΑΠ, ο κ. Ευτύχιος Βασιλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Autohellas S.A., εξελέγη ως Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο κ. Ευτύχης Βασιλάκης είναι Πρόεδρος της Aegean και της Olympic Air ενώ μετέχει στα διοικητικά συμβούλια και άλλων εταιρειών, όπως της LAMDA DEVELOPMENT S.A., της TEMES, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (Σ.Ε.Τ.Ε.), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕB) και της Endeavor Greece. Είναι εκ των ιδρυτών & Μέλος ΔΣ του «Marketing Greece» αλλά και της σύμπραξης για την τουριστική και πολιτιστική προώθηση της Αθήνας «This is Athens».

Ο κ. Βασίλης Φουρλής, Πρόεδρος ΔΣ της Trade Estates ΑΕΕΑΠ δήλωσε: «Η πολυετής εμπειρία του Δημήτρη στον ευρύτερο τομέα της αγοράς λιανικής και των εμπορικών αναπτύξεων τον καθιστούν τον πλέον κατάλληλο για να ηγηθεί της Trade Estates ΑΕΕΑΠ για την επίτευξη των πλάνων για δυναμική ανάπτυξη στα επόμενα χρόνια. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!

Παράλληλα, καλωσορίζουμε τον κ. Ευτύχη Βασιλάκη, η συμμετοχή του οποίου ενδυναμώνει περαιτέρω την σύνθεση του ΔΣ της εταιρείας μας ενόψει των σημαντικών μελλοντικών ευκαιριών και προκλήσεων. Η συμμετοχή της AutoHellas ως στρατηγικού επενδυτή στην εταιρεία μας είναι κομβικής σημασίας για την επίτευξη  των πλάνων μας ενώ παράλληλα αποτελεί ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης ενόψει της αρχικής δημόσιας προσφοράς και εισαγωγής των μετοχών της Trade Estates ΑΕΕΑΠ στο ΧΑΑ».

Αναλυτικά η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Trade Estates ΑΕΕΑΠ, ορίζεται ως εξής:

-              Βασίλειος Φουρλής, Πρόεδρος Δ.Σ, Εκτελεστικό μέλος

-              Δημήτριος Παπούλης, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό μέλος

-              Γεώργιος Αλεβίζος, Aντιπρόεδρος Δ.Σ, Εκτελεστικό μέλος

-              Χριστόδουλος Αίσωπος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό μέλος

-              Ευτύχιος Βασιλάκης, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό μέλος

-              Αναστασία Μαρτσέκη, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο Μη εκτελεστικό μέλος

-              Αλέξιος Πιλάβιος, Σύμβουλος,  Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό μέλος

Τελευταία τροποποίηση στις 10:24 - 23 Σεπ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.