ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ιατρικό Αθηνών: Η απάντηση για το Γαία

09:54 - 06 Ιουν 2011
stavroula

Από stavroula

"Ουδεμία επιστολή μας υπεβλήθη, τόσο προς την Επιτροπή της Βουλής, όσο και προς τον κ. υπουργό Υγείας με δήλωση ότι η επιχείρηση αποσύρεται από το ΓΑΙΑ. Ούτε αποσυρθήκαμε, ούτε ποτέ διατυπώσαμε πρόθεση, αδικαιολογήτου, απόσυρσης μας". Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων το Ιατρικό Αθηνών σε σημερινή του ανακοίνωση, απαντώντας σε επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Ειδικότερα, στην ανακοίνωση του και σε απάντηση της από 3 Ιουνίου 2011 επιστολής της Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, το Ιατρικό Αθηνών σημειώνει ότι:

1. Η θυγατρική μας εταιρία με την επωνυμία "ΓΑΙΑ-ΜΑΙΕΥΤΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε." λειτουργεί από κοινού με το Νοσοκομείο "ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ", δυνάμει της υπ΄ αριθμ. πρωτ. Υ4ε/123637/16-9-2009 απόφασης του Υπουργού Υγείας, κατά ΣΥΜΠΡΑΞΗ (αρθρ. 18 ν. 3452/2009), τη μαιευτική-γυναικολογική κλινική τούτου.

2. Την 21/3/2011 υποβάλαμε ενώπιον της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων το από 14/3/2011 εκτενές (εξ 22 σελίδων) υπόμνημα μας, με το οποίο:

α) Θεμελιώναμε κατά τρόπο ΑΠΟΛΥΤΟ τη νομιμότητα της κατά ΣΥΜΠΡΑΞΗ λειτουργίας της ως άνω κλινικής. Κατηγορηματικώς διατυπώσαμε προς την ως άνω Επιτροπή και προς τον κ. Υπουργό, ότι με βάση το άρθρο 18 ν. 3454/2009, τα (έστω και άσχετα εν προκειμένω) π.δ. 247/99, 517/91, 198/2007 και κυρίως κατά το ισχύον κοινοτικό δίκαιο νομίμος λειτουργεί από εμέ και το Ιδρυμα "ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ" κατά ΣΥΜΠΡΑΞΗ η μαιευτική-γυναικολογική κλινική τούτου,

β) Προσδιορίζαμε τα εκ της ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΣ δικαιώματα μας,

γ) Αποκαλύπταμε το εμπεριέχον δόλο υλόφρον σχέδιο των ανταγωνιστών μας, υφαρπαγής υπέρ αυτών γνωμοδότησης του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και παγίδευσης του κ. Υπουργού Υγείας στην αποδοχή της (μη υφισταμένης λόγω παραιτήσεως των) νομικώς ανυπάρκτου από 19/10/2009 αιτήσεως των για ανάκληση της καθ΄ όλα νομίμου αδείας λειτουργίας ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΡΑΞΗ του αρθρ. 18 ν. 3454/2009 της προειρημένης κλινικής του Νοσοκομείου "ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ",

δ) Αποδεικνύαμε με αριθμούς και συγκεκριμένες αναφορές την εξασφάλιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου "ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ" με την παρουσία μας μέσα σ΄ αυτό, δια της κατά ΣΥΜΠΡΑΞΗ λειτουργίας της μαιευτικής-γυναικολογικής κλινικής τούτου, κατά του οποίου Νοσοκομείου απειλεί ο ανταγωνιστής μας, δανειστής του (Τράπεζα ΜΑΡΦΙΝ), αναγκαστική εκποίηση δια πλειστηριασμού.

3. Με το ίδιο περιεχόμενο επεδόθη και στον κ. Υπουργό Υγείας εξώδικη δήλωση μας, δια του αρμοδίου δικαστικού επιμελητή του Πρωτοδικείου Αθηνών, συνταχθείσης σχετικής εκθέσεως επιδόσεως. Πέραν του ως άνω υπομνήματος ΟΥΔΕΜΙΑ επιστολή μας υπεβλήθη, τόσο προς την προειρημένη Επιτροπή της Βουλής, όσο και προς τον κ. Υπουργό Υγείας, με δήλωση ότι "η επιχείρηση αποσύρεται από το ΓΑΙΑ". Ούτε αποσυρθήκαμε, ούτε ποτέ διατυπώσαμε πρόθεση, αδικαιολογήτου, απόσυρσης μας.

4. Λειτουργούμε κανονικώς και νομίμως και ουδεμία πράξη της Διοικήσεως μας επεδόθη, ανακλητική του δικαιώματος της ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΣ μας για τη λειτουργία της προειρημένης κλινικής του προαναφερθέντος Νοσοκομείου. Διατηρούμε στο ακέραιο όλα τα δικαιώματα μας και θα στραφούμε δια παντός νομίμου μέσου, τόσον κατά του Ελληνικού Δημοσίου, όσο και κατά οιουδήποτε άλλου τρίτου, που με παράνομες πράξεις θα θίξει τη λειτουργία μας και θα πετάξει ανελέητα στο δρόμο, χάριν παχυλών ιδιωτικών συμφερόντων τρίτων, ήτοι των συνασπισμένων σε ΚΑΡΤΕΛ ανταγωνιστών μας, μερικές εκατοντάδες εργαζομένων. Πρόκειται, σύμφωνα με όσα είπε στη βουλή ο κύριος Υπουργός Υγείας στην διαρκή επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων (2/6/2011) για απροκάλυπτα πολιτικό κείμενο, προσβλητικό της νομικής επιστήμης και της κοινής λογικής, θέτον, σε σχέση ειδικότερα με την νομική ένοια της ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ (αρθ.18 ν.3454/06), εντεύθεν βασίμως φρονούμε οτι τίθεται σε δοκιμασία η ακαδημαϊκή συνείδηση του κ. Υπουργού Υγείας ως καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου, πάντα σε σχέση με τη γνωμοδότηση του ΝΣΚ. Στην κραυγαλέα παρανομία θα απαντήσουμε με την ήρεμη δύναμη της πίστης μας στη νομιμότητα μας και στο δίκαιο του αγώνα μας. Ατυχώς σε ένα διοικητικό μηχανισμό παράλυτο από χρόνια φλεγμονώδη διαφθορά παραμένουν ανοικτές "οπές" διεισδύσεως των εκνόμων.

Σε περίπτωση επισήμων δυσμενών εξελίξεων εκ παρανόμων πράξεων της Διοικήσεως, που θίγουν τα νόμιμα συμφέροντα της εταιρίας μας, θα σας ενημερώσουμε αμελλητί με την κατά νόμο οφειλομένη πληροφόρηση, καταλήγει η ανακοίνωση.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.