ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συζητάει με στρατηγικό επενδυτή ο Βωβός;

01:45 - 25 Ιουλ 2011
stavroula

Από stavroula

Σε προχωρημένες συζητήσεις με ξένο επενδυτή, ο οποίος θα χρηματοδοτήσει τη διπλή ανάπλαση στο Βοτανικό βρίσκεται η διοίκηση της Βωβός. Χρηματιστηριακές πηγές μιλώντας στο "R" δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο η διοίκηση της εταιρείας ακόμα και να πουλήσει μέρος του ποσοστού της, προκειμένου να αντλήσει ρευστότητα, την οποία θα ρίξει στο Βοτανικό.

Σημειώνεται ότι το "R" πρώτο είχε γράψει ότι οι εισηγμένες όσο συναντούν τα γκισέ των τραπεζών κλειστά θα αναγκάζονται να πουλάνε πακέτα μετοχών.

 

Την περασμένη Παρασκευή, η γενική συνέλευση της Βωβός ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη. Έδωσε το «πράσινο φως» στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας εντός του επόμενου δωδεκαμήνου, κατά την οποία θα εκδοθούν, όπως αποφασίστηκε, έως 22.620.000 νέες μετοχές (2ν/3π), χωρίς να έχει οριστεί η τιμή διάθεσης των νέων τίτλων και χωρίς οι βασικοί μέτοχοι της εταιρίας να έχουν δεσμευτεί για τη στάση που θα κρατήσουν.

Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, η διοίκηση της εταιρείας έσπευσε να διευκρινίσει ότι κύριος στόχος της για το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους είναι η αποπληρωμή των οφειλών της προς το εργατικό της δυναμικό και στο Δημόσιο, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλει σύντομα μέρος των δεδουλευμένων.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:59 - 25 Ιουλ 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.