ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καρατζαφέρης: «Πρέπει να προστατευθούμε από την Αριστερά»

11:16 - 23 Φεβ 2012
Alexandros Velmachos

Από Alexandros Velmachos

«Τα κόμματα της Αριστεράς θα καταλήξουν να έχουν 130 βουλευτές στις επόμενες εκλογές» ανέφερε ο Γιώργος Καρατζαφέρης
Για τον «κίνδυνο» της ενδυνάμωσης των κομμάτων της αριστεράς προειδοποίησε ο αρχηγός του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού και κάλεσε εμμέσως τους πολίτες και τα αστικά πολιτικά κόμματα σε «πανστρατιά» για να προστατέψουν τη δημοκρατία...

Επικαλούμενος τα ποσοστά που φαίνεται ότι συγκεντρώνουν τα πολιτικά κόμματα στις δημοσκοπήσεις, ο Γιώργος Καρατζαφέρης υπογράμμισε ότι "το βράδυ της Κυριακής", μετά δηλαδή την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας όποτε διεξαχθούν οι επόμενες εθνικές εκλογές, «θα υπάρχουν 130 βουλευτές της αριστεράς που η ζωή, η πολιτική ζωή θα είναι πολύ δύσκολη...».

Στην ίδια συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Ant1, ο κ. Καρατζαφέρης μίλησε με θετικά λόγια για τον Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο όπως διευκρίνισε γνώρισε καλύτερα το διάστημα που ο ΛΑΟΣ μετείχε στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

«Δεν θα βάλω φωτιές στην πολιτική ζωή, ιδιαιτέρως στα αστικά κόμματα που θα πρέπει να προστατέψουν τη δημοκρατία...», επισήμανε ο κ. Καρατζαφέρης. «Ουαί και αλίνομο αν θα επιτρέψω στα καμώματα ορισμένων σουλατσαδόρων της πολιτικής να ανατινάξουν την επόμενη μέρα», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ χωρίς να διευκρινίσει αν ο χαρακτηρισμός αυτός απευθύνεται στους βουλευτές του κόμματός του που προσχώρησαν στη ΝΔ ή σε άλλους πολιτικούς κομμάτων της αριστεράς.
Τελευταία τροποποίηση στις 11:43 - 23 Φεβ 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.