ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βενιζέλος: «Μπορούμε την πρωτιά στις εκλογές»

16:45 - 20 Μαρ 2012
Alexandros Velmachos

Από Alexandros Velmachos

«Ως ΠΑΣΟΚ μπορούμε να στοχεύουμε μόνο στη νίκη για τις εκλογές» δήλωσε από το βήμα της Κ.Ο του κόμματος ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στην πρώτη του ομιλία στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ως αρχηγός του κόμματος ο Ευάγγελος Βενιζέλος έδωσε το σύνθημα για τις εθνικές εκλογές. «Χάσαμε το τεκμήριο της αθωότητας πρέπει από την αρχή να κερδίσουμε τα πάντα. Χρειάζεται ενότητα, ανάπτυξη, αξιοκρατία και υπευθυνότητα».

 

Επανέλαβε πως στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η πρώτη θέση στις εκλογές. «Χρειάζεται μια ισχυρή συμμαχία υπευθυνότητας». Χαρακτήρισε «ηρωική» την στάση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που σήκωσαν το βάρος του μνημονίου.

 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στη ΝΔ και προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ποιος μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας και ποιος παλαιοκομματικά; Τι έγινε η λέξη ''επαναδιαπραγμάτευση''; Χάθηκε».

 

Πρόσθεσε επίσης, ότι η ΝΔ είναι δέσμια του πολιτικού κόστους και την κατηγόρησε διότι δεν έβαλε πλάτη, όπως είπε, από την αρχή. «Περιπλανήθηκε στους αντιμνημονιακούς δρόμους και ήρθε μετά με μισή ψυχή να πει όλα αυτά που λέγαμε εμείς από την αρχή. Αλλά δεν γίνεται να είμαστε και μέσα και έξω».

 

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος απάντησε και στα όσα υποστηρίζει ο Αντώνης Σαμαράς περί αυτοδυναμίας του κόμματος του. «Εμείς ζητούμε μια αυτοδύ

Τελευταία τροποποίηση στις 17:35 - 20 Μαρ 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.