ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καψής: «Ο νόμος για την Παιδεία θα εφαρμοστεί ως έχει»

14:34 - 29 Μαρ 2012
Alexandros Velmachos

Από Alexandros Velmachos

«Ο πρωθυπουργός έχει τονίσει στο κ. Μπαμπινιώτη ότι θα πρέπει να περάσει ο νόμος χωρίς παρεγκλίσεις» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Ο νόμος για την Παιδεία θα εφαρμοστεί πλήρως». Αυτή είναι η απόφαση και η εντολή του πρωθυπουργού προς τον υπουργό Παιδείας Γ. Μπαμπινιώτη μετά τη συνάντηση που είχε προχθές μαζί του, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Καψής.

Σύμφωνα με τον ίδιο η Επιτροπή είναι μόνο για την καλύτερη εφαρμογή του νόμου και όχι για την αλλαγή του, ενώ η μόνη εξαίρεση που παραδέχθηκε έγινε, όπως είπε, για τον προϋπολογισμό του 2012 λόγω μεγάλων οικονομικών προβλημάτων στα πανεπιστημιακά ιδρύματα που σχετίζονται και με το κούρεμα των ομολόγων τους.

Ο ίδιος πάντως υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον κ. Μπαμπινιώτη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα μείνει στη θέση του.
Κατά τα λοιπά ο πρωθυπουργός προτίθεται να αποστείλει οδηγία στους υπουργούς ώστε οποιαδήποτε τροπολογία ή υπουργική απόφαση να βρίσκεται σε γνώση του πρωθυπουργικού γραφείου.

Ο κ. Καψής χαρακτήρισε κρίσιμο για τη χώρα να αποστέλλεται το μήνυμα συνέχισης των μεταρρυθμίσεων στο εξωτερικό κι επέμεινε στην προεκλογική περίοδο εργασίας αυτής της κυβέρνησης. Έριξε ιδιαίτερο βάρος στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με την πράξη υπουργικού συμβουλίου για τους όρους της να αναμένεται ως το Πάσχα.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:00 - 29 Μαρ 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.