ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Βαρουφάκης παγκόσμια φίρμα!

Ο Βαρουφάκης παγκόσμια φίρμα!

08:50 - 22 Απρ 2015
Φιλιώ Ράγκου

Από Φιλιώ Ράγκου

Να πούμε και του στραβού (του…Γιάννη Βαρουφάκη, δηλαδή, το δίκιο…) δε φταίει αυτός που έχουνε πάρει τα μυαλά του αέρα. Και να θέλει ο άνθρωπος ν΄ αγιάσει δεν τον αφήνουν. Μετά από μια βραχεία παρένθεση όπου η διεθνής περιέργεια για τον εξωτικό Γιάννη είχε αρχίσει να εκτονώνεται, να΄ σου τώρα το Business Insider που αναφερόμενο στον «δικό» μας, κάνει εκτενές αφιέρωμα με τον προκλητικό τίτλο: «Ένας απρόσμενος υπουργός Οικονομικών, που είναι κατά βάθος επαναστάτης».

Το περιοδικό συμπεριλαμβάνει τον κ. Βαρουφάκη στους 20 πιο ενδιαφέροντες άνδρες στον κόσμο, ανάμεσα σε πλούσιους θηριοδαμαστές, εξέχοντες νάνους ηθοποιούς, τον απαραίτητο Ρίτσαρντ Μπράνσον, τον Πούτιν και άλλα…άγρια θηρία της δημοσιότητας...

«Είναι ένας απροσδόκητος υπουργός Οικονομικών που φαίνεται να έχει έκτη αίσθηση για τις τάσεις στην ελληνική οικονομία», είναι ο τίτλος του αποσπάσματος που αναφέρεται σε αυτόν.

«Ο ''κατά τύχη οικονομολόγος'' σύμφωνα με τον ίδιο, κατά βάθος έχει καρδιά επαναστάτη. Άλλαξε την ορθογραφία του ονόματός του από πείσμα για μία παλιά δασκάλα που δεν συμπαθούσε, ντύνεται με πιο casual στιλ από τους συναδέλφους του και συχνά προτιμά ένα κουλ, δερμάτινο τζάκετ από κοστούμι και γραβάτα», γράφει το Business Insider, σχολιάζοντας ότι ανάλογη συμπεριφορά έχει και όταν μιλά για την ελληνική οικονομία. «Η θέση του φαίνεται να αλλάζει σε καθημερινή βάση, αλλά έχει ακρίβεια που θυμίζει μάντη προβλέποντας τις τάσεις», προσθέτει, το δημοσίευμα. Πόσο τυχεροί είμαστε!..

Τελευταία τροποποίηση στις 09:08 - 22 Απρ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.