ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Σούλτς ενθουσιάστηκε με την ελληνική κουζίνα Κύριο

21:19 - 04 Νοε 2015
labros katsaros

Από labros katsaros

Είχε ωραία λιακάδα στο αθηναϊκό κέντρο, την ώρα που η συντροφιά των Μάρτιν Σούλτς και Νίκου Βούτση, παρέα με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, έπιαναν ένα ήσυχο τραπέζι στον καταπράσινο κήπο του Πάρκου Ελευθερίας.

Ευδιάθετη η ομήγυρις διάλεξε να απολαύσει ελληνικές γεύσεις, όπως επιθυμούσε ο υψηλός συνδαιτυμόνας και η συνοδεία του.

Όπως μάθαμε, το πρώτο πιάτο περιλάμβανε μανιτάρια πλευρώτους με ταλαγάνι, γιαπράκια, σπανακοτυρόπιτα και δύο σαλάτες, με παντζάρια και ανθότυρο και με καλαμπόκι και σιτάρι.

Για κύριο πιάτο οι συνδαιτυμόνες μπορούσαν να επιλέξουν μεταξύ αρνιού, μοσχαρίσιου φιλέτου και ψαριού.

Το τελευταίο πιάτο προτίμησε και ενθουσιάστηκε ο κ. Σούλτς.

Για γλυκό υπήρχε καρυδόπιτα και εκμέκ με σπιτικό παγωτό.

Στο τραπέζι διατέθηκαν ετικέτες με επιλεγμένα ελληνικά κρασιά.

Ωστόσο τόσο ο Μάρτιν Σούλτς, που όπως έχει εξομολογηθεί δημόσια έκανε αγώνα να εγκαταλείψει το αλκοόλ, όσο και ο Έλληνας επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος προτίμησαν να πιουν μόνο νερό.

Στο γεύμα πήραν θέση και οι Αντιπρόεδροι του Κοινοβουλίου Τάσος Κουράκης, Δημήτρης Κρεμαστινός και Τασία Χριστοδουλοπούλου, ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.